Zijn voorspellingen of readings van paragnosten een momentopname of ligt deze vastbesloten in de kosmos?

Als iemand bijv. zegt: jij zal altijd psychische klachten blijven houden, is dat dan bedoeld als algemene waarheid of als voorspelling? En ligt zo'n voorspelling dan vast? Misschien dat zo'n helderziende over een jaar weer iets heel anders 'ziet?'Door een hoge inzet en conditionering van het brein kun je toch heel veel zaken beinvloeden en verbeteren. Inmiddels is ook bewezen dat als je geen wiskunde of talenknobbel hebt, toch heel behoorlijk kan scoren op die gebieden, alleen doe je er veel langer over.
Graag antwoord van paragnosten, helderziende of mensen die er daadwerkelijk in geloven of zelf e.e.a. aan ervaringen hebben gehad?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is altijd een moment opname. Want de persoon kan altijd zelf altijd nog zijn levenspad beinvloeden dmv keuzes. Bv er wordt voorspelt dat iemand gaat trouwen met een lange donkere man. En die persoon maakt de keuze om in het oerwoud bij pigmeëen te gaan wonen... Ja dat wordt het heel lastig om die voorspelling uit te laten komen.

Alleen als je gaat leven naar de voorspellingen liggen ze vast. Je kunt er door gestimuleerd worden, maar dan hoeft het niet eens van n paragnost te komen, Als jouw omgeving blijft zeggen tegen jou dat je zo goed kunt zingen/dansen/breien of wat dan ook, en daardoor wordt je nog meer gemotiveerd, dan zullen de resultaten makkelijker boven de middelmaat uitkomen. De kosmos maakt zich daar verder niet druk over

Beiden.... je zou het anders kunnen formuleren en stellen dat een voorspelling een vastgestelde informatieve momentopname is. Daarmee bedoel ik dat het vooraf bepaald is dat dit moment en deze voorspelling zou plaats vinden doch het staat de aanhoorder ervan vrij om er bewust rekening mee te houden of niet. Afhankelijk van de keuze van de aanhoorder wordt de 'voorspelling' bewaarheid of net niet. Jouw brein pikt die boodschap sowieso op dus je gaat er onvermijdelijk rekening mee houden. Het is daarna enkel een kwestie van tijd. Ofwel komt die voorspelling nog in dit leven uit ofwel verschuif je die naar een volgend level van "Het Leven" Het is echter zo dat heel veel mensen een onvoorwaardelijk vertrouwen stellen in hetgeen bepaalde mensen (zoals paragnosten) te melden hebben en dan vekort je gewoon de tijd en afstand tussen de gedachte en het moment van manifestatie. Indien je niet openstaat voor hetgeen anderen jou te melden hebben dan gaat jouw brein onmiddellijk een ander soort informatie te verwerken krijgen en dus volgen er ook andere manifestaties die niet beantwoorden aan hetgeen voorspeld is. Er zit dus een logica in eender welk proces. De gedachte is immers de voorbode van de 5-zintuiglijk waarneembare manifestatie en hoe vaker een zelfde soort gedachte gevoed wordt des te sneller, des te exacter en des te duidelijker waarneembaar de manifestatie zal zijn. Dat merk je onder andere in plaatsen zoals Lourdes. Van zodra 1 mirakel zich voordoet gaan nog meer mensen in nog een mirakel geloven en dus brengen ze daardoor het volgende mirakel sneller in beeld. Anderzijds. Hoe meer mensen er gelijktijdig in een ramp geloven des te groter de kans dat die ramp zich ook effectief manifesteert. Soms op een totaal andere locatie dan ze oorspronkelijk werd voorspeld maar toch duidelijk herkenbaar aan bepaalde details die bij de voorspelling werden prijs gegeven. Maw, Jijzelf bent via Jouw gedachten en/of intenties medebepalend voor hetgeen wel of niet in een bepaalde hoedanigheid op jouw pad komt. Je kan dat heel makkelijk uittesten door je gedurende 7 dagen elke ochtend en elke avond heel consequent en sterk geconcentreerd op een zelfde doel te focussen (maak er liefst een leuk doel van omdat intenties zich nu eenmaal in veelvoud naar je terugkeren) het zal je vrij snel opvallen dat er zich allerlei randfenomenen voordoen die relateren naar het doel waarop jij je focust. Het staat ons vrij om eender welke info te benutten of niet. Liefs

Zoals ik het zie is een voorspelling een toekomst beeld gezien vanuit het energiebeeld van de vrager op dát moment. M.a.w: wanneer een paragnost een voorspelling doet, doet hij/zij dat op basis van wat hij op dat moment kan zien/voelen/ruiken/horen (net naar gelang zijn sterkste punt) in jouw energieveld over je toekomst. Stel dat jij je onzeker voelt over een bepaalde kwaal. Stel dat jij jezelf minderwaardig voelt over die kwaal en je gedeprimeerd voelt. Dat kan een paragnost in je huidige energieveld zien, en daarbij beelden ontvangen hoe dat er in de toekomst uit gaat zien... als er niets verandert! Dat wil dus ook zeggen, dat als jij jouw energieveld verandert door heel positief te gaan werken aan je psychische klachten, gewoon omdat jij jezelf in het leven het beste gunt en je besluit dat je het waard bent om moeite voor jezelf te doen, dat jij dan je eigen toekomstbeeld onmiddellijk veranderd. Dus ja, toekomstvoorspellingen zijn momentopnames. Er zijn altijd verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, het ligt niet vast. Het gaat erom waar jij voor kiest. Het gaat erom of jij jezelf een zo goed mogelijk leven wenst, ongeacht de beperkingen van het moment. Of dat je voor andere mogelijkheden kiest, wat dan ook. Eerlijk gezegd zijn paragnosten die de toekomst voorspellen voor mij geen integere mensen. Zij kunnen beter aangeven hoe je op een zo goed mogelijke manier met je psychische uitdaging kan omgaan om een goede toekomst voor jezelf te creëren. Nog iets: Het kan best zijn dat deze paragnost een aantal juiste uitspraken heeft gedaan in het verleden, dat wil Niet zeggen dat dus alle uitspraken kloppen die ze doet. Ik heb zelf ooit die vergissing gemaakt met een paragnost waar ik 2 jaar intens mee omging. Hij was zó goed, die man, dat ik alles ging geloven totdat ik merkte dat hij het ook nogal eens niet goed had, altijd achteraf pas natuurlijk. Het heeft mij geleerd om bij alles, wié het ook zegt, zélf na te blijven denken en voelen en niéts klakkeloos aan te nemen. Laat je al helemáál niets aanpraten waardoor je een hopeloos gevoel krijgt. Ik zeg: Maak er wat van... ;-) Succes!

zolang dit soort mensen je nog verkapte vragen stellen om info van je te ontfutselen is het én een momentopname, en een voorspelling. overigen wil een voorspelling niet zeggen dat dingen ook uitkomen (of dat je het zelf toe kan passen in het plaatje zodat het klopt) iedereen kan voorspellen (neem bv het weer), of het uitkomt is maar de vraag. als een paragnost je spontaan opbelt, info geeft waar je op dat moment net op zat te wachten, voorspellingen kan doen die lekker concreet zijn en hier ook nog een datum bij geeft, én op die datum blijkt dat het uitkomt zou er wellicht meer aanleiding zijn om te denken dat het vastbesloten is in de kostmos. vraag is dan alsnog hoe dit aan te tonen is. maar goed, ik zou hier helemaal niet 'mogen' antwoorden als wetenschapper zoals dit zo mooi heet hier, maar kan je wel vertellen dat ik weleens voorspellingen heb gedaan die ook nog eens klopten. puur om mensen te laten zien hoe het in zijn werk gaat. vaak is zelfs te voorspellen of ze ook voor de andere invalshoek wel of niet open staan (grappig he?)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100