Waar is een spookplek in Drenthe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Spoken, geesten, entiteiten, energieën enz. zijn overal te vinden, maar wil je dat persee in Drenthe zoeken, ga dan naar een van de hunnebedden toe. Er zijn daar ook routes om te wichelroeden. Echter je zal er niets vinden, maar ze zijn er wel. Kan je ze wel vinden, dan hoef je niet naar Drenthe te gaan om ze te ervaren.

De vraag is wat summier, maar ik gok dat je (bijv. voor een feestje) een locatie zoekt voor bijv. een nachtelijke tocht in een spookachtige omgeving? Niet in Drenthe, maar afhankelijk van waar je zit, enigszins dichtbij (Ommen): http://www.wildzang.nl/spokentochten.php

deze heb ik wel eens gedaan. Met bbq, in het veenpark bij Emmen.

Bronnen:
http://www.veenpark.nl/spooktocht.html

Nergens in Drente of daarbuiten zul je spookplekken aantreffen, want spoken bestaan simpelweg niet. Zoek je alleen een plek voor een griezelfeestje of iets dergelijks, dan is elk willekeurig bos na zonsondergang goed. Wacht tot 't donker is, vertel een paar enge verhalen en de hersenen van de mensen doen de rest wel.

de bossen van westerbork zijn nogal geladen.... tijdens de 2e wereldoorlog hebben véél mensen geprobeerd te ontsnappen via die bossen en er ondergedoken gezeten. toen ik er tijdens het 'pieterpad' doorheen moest was dat behoorlijk beladen en was blij er weer uit te zijn. is dat wat je bedoelt??

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100