Wat zijn lichtgidsen? Wat doen ze? Hoe zijn ze ontstaan?

Toegevoegd na 16 minuten:
Niet die van Charmed, maar gidsen die je hele leven bij je blijven om je te helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor sommige mensen is het een specifieke engel die jou bijstaat tijdens je leven op aarde. Soms zijn het wezens die vroeger ook op aarde hebben geleefd, vaak een vorig leven samen met jou. Ook kan het iemand zijn uit dit leven die al is overleden, maar die dan wel onder toezicht staat van een hoger lichtwezen.(Andere overledenen horen hier niet en dienen verder te gaan naar het gebied waar ze thuis horen). Wanneer je er aan toe bent, komt er een hoger lichtwezen bij jou om jouw gids te zijn en je te helpen om verder te komen op jouw evolutionaire weg. Tevens is het vaak een mengeling van deze 4 mogelijkheden. Je kan wel meerdere gidsen tegelijk hebben. Deze werken samen voor en met jou. Zij hebben niet het ego-rivaliteitsgedoe van de mens op aarde. Ze zijn ontstaan om de mens sneller te kunnen helpen verder te komen d.m.v. inspiratie. Toegevoegd na 1 minuut: Ongetwijfeld denken hele volksstammen hier anders over en dat is prima! Je mint maar een end weg. Toegevoegd na 57 minuten: Na de opmerking van L. : Een knuffel voor alle minnaars!

Lichtgidsen zijn fictieve personages uit de televisieserie Charmed. Ze zijn de beschermers van goede heksen en werken onder de Ouderlingen. Het zijn ooit mensen geweest, en verschillen in geslacht, ras en leeftijd. Maar goed, ze ontstaan dus omdat de regisseur het wil. Voor de rest liggen paranormale dingen per persoon. Als iemand er in gelooft kan het best zijn dat je een engel, lichtgids e.d. kunt zien door je verbeelding. Toegevoegd na 15 minuten: Ik snap wat je bedoelt hoor, maar dat is hetzelfde concept. Het bestaat gewoonweg niet. Zulke verhalen krijgen een podium omdat mensen bang zijn en hoop eruit putten. Ik respecteer het wel, maar bestaan doet het niet.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lichtgidsen

Als je in paranormale zaken gelooft kan een lichtgids precies datgenen zijn wat jij zelf wilt dat ze zijn. Voor de meeste mensen bestaan lichtgidsen alleen maar in de fantasie van andere mensen en in films.

Een lichtgids is voor mij een wezen dat mij verlicht Het geeft mij antwoorden op mijn vragen en ik leer er van

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100