Is pscychokinese nou echt mogelijk?

Of zijn alle mensen die dit zowel op tv als in filmpjes op websites laten zien simpele goochelaars?

Waarom zou het wel of niet mogelijk kunnen zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat kan wel degelijk, maar voor jou niet... Telekinese is niet voor spelletjes of andere zaken, net als hypnose iets is voor goede zaken en niet voor de "ter leering en de vermaack"... Maar ik zeg je dat iedereen die met telekinese te koop loopt een oplichter is, net zoals al die goochelaars en zo... Het is mogelijk en ook goed geargumenteerd en het is ook goed te leren... Maar als je niet weet of het echt is of niet, dan moet ik je niet gaan vermoeien met de wetenschap van telekinese of of opleiding tot telekinesist... En zo lang dit hier als onzin afgedaan wordt door mensen die NERGENS vanaf weten, ga ik hier niet verder op in... klop maar op de minnen, zij die het niet laten kunnen...

Psychokinese, ook bekend als telekinese, is niet mogelijk. Althans, voor zover wij hebben kunnen nagaan. Er is namelijk nog nooit iemand geweest die het is gelukt, telekinese te laten zien. Kijk eens naar de natuur. Alles, maar dan ook alles, wat een roofdier meer succes geeft bij de jacht, of wat de prooi meer succes geeft bij het ontdekken van de rover en/of bij het vluchten, wordt toegepast. De natuur kent verstoppertje spelen - vissen die doen alsof ze zeewier zijn. De natuur gebruik chemische middelen, zowel bij de jacht als bij het afschrikken en vluchten. De natuur gebruikt elektriciteit en magnetisme. De natuur gebruikt alles wat de fysica mogelijk maakt. Licht, geluid, trilling, beweging - alle middelen worden ingezet. Als je dit allemaal weet, en als psychokinese mogelijk zou zijn - waarom zou de natuur daar dan niet al miljoenen jaren gebruik van maken? Stel dat een roofdier een prooi kon laten struikelen. Stel dat een roofdier rotsblokken kon laten rollen, en zo de prooi door een steenlawine zou kunnen laten doden. Of stel dat de prooi een boom kon laten omvallen, of juist een omgevallen boom omhoog kon laten komen - dan zouden die methoden al lang zijn ingezet. Dat we daar in de natuur niets van zien, geeft ernstig te denken. Daar komt bij dat psychokineten weigeren anderen op te leiden in hun kunsten. Ze weigeren ook slachtoffers uit ingestorte gebouwen te halen - dat laten ze liever over aan helicopters, ook al is dat gevaarlijk voor zowel het slachtoffer als de helicopterpiloot. Ze hebben geen baan bij een vliegveld, waar ze een vliegtuig met motorpech veilig zouden kunnen opvangen. Ze vliegen ook niet mee met vliegtuigen, om in geval van problemen een zachte landing te verzorgen, ongeacht waar het vliegtuig zich bevindt. Ook dat geeft ernstig te denken.

De enige soort psychokinese,die ooit gelukt is,is die van het mannelijk geslachtsorgaan,die door pure geestkracht een stukje kan rijzen! De rest is allemaal onzin!

De een zegt van niet en de ander zegt van wel. Deze vraag zal weer de nodige discussie opleveren tussen de twee kampen. Ik geloof dus van wel. Heb het zelf geprobeerd met een simpele maar hele moeilijke oefening: Het wiel van Psi. Dus niet iedereen kan dit, ik vraag me af wie wel. Dus wie wil proberen en een kwartier lang oefenen.

Bronnen:
http://home.wanadoo.nl/mdkeizer/paranormaa...

--Als 'actio in distans' -=ageren vanop afstand- bestaat ; zoals de zwaartekracht er zo een is, evenals de onderlinge communicaties en beïnvloeden van micro-deeltjes van op zeer grote afstanden er zijn , dan is het in principe niet uitgesloten, dat tele-pathie en tele-kinese ook bij mensen voorkomt .

wat heeft een grotere *KANS* denk je? De KANS dat iemand een leuk filmpje in elkaar zet en verspreid met een leuk verhaal. of De KANS dat het echt waar is?

Ik kan er niet in geloven, natuurlijk heb ik ook hier proeven mee genomen en soms leek het wel dat het kon, maar ik heb geen enkel bewijs gezien. Als ik dacht dat er wat bewoog was het goed te verklaren. Nee, het lijkt me niet mogelijk.

Het kan en ik heb het meegemaakt. Ik kan het zelfs bewijzen vanuit de statistische kansberekening. Maar ik doe dit alleen voor mij zelf . Ik mag het hier vertellen zolang ik vaag ben. Er is een hogere bedoeling voor mijn gave en het is mijn verantwoordelijkheid er verantwoordelijk mee om te gaan. Jammer van de Randi prijs die aan mijn neus voorbijgaat. Toegevoegd na 3 uur: De reden dat ik deze vraag hier vaag beantwoord, is dat ik er mee wil leren omgaan . Het is niet makkelijk , je zou de wereld in willen trekken en je vaardigheden naar een hoger nivo willen tillen. Maar dat gaat niet want dat zou onherroepelijk het einde betekenen van wat ik kan...

In het Rusland van de jaren dertig was er ene Kulagina, een vrouw, die voorwerpen op korte afstanden kon doen verschuiven.Gedurende jaren is het fenomeen wetenschappelijk onderzocht, gefilmd, en er is geen kritiek op haar gekomen.Ze was een unicum, op het einde van haar leven verloor ze haar kracht.Bekijk bijgaand filmpje even.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=iaksbD_1AFs...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100