Wie kent er een goede, spirituele chatsite?

Kent er iemand een goede chatsite of forum, waar je over spirituele onderwerpen met andere geïnteresseerden van gedachten kan wisselen? Op GV ontstaan soms interessante discussies, maar daar is deze site eigenlijk niet voor bedoeld.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

GVF... GVF, zojuist gemaakt een Spirituele Chatsite Forum... http://www.goeievraag.openbaar.info/

Wat dacht je van GV? Bij spirituele vragen ontstaan vaak hele discussies. Voordeel van GV is dat er zowel gelovers als niet-gelovers, en ook twijfelaars, aan die discussies deelnemen. Meestal met respect voor elkaar, zonder vuilspuiterij. Bij speciale spirituele forums zie je meestal dat het een onderonsje wordt van gelovers. De diepgang kan soms groter zijn, de breedte is dat zeker niet.

Mensen die spirituele gaven hebben, die kunnen chatten zonder internet.

Buiten GV en dan nu de site van XiniX, ken ik ze niet. Als je op zoek bent om grotere hoogtes met elkaar te bereiken, dan zal dat moeilijk gaan via internet. Je hebt daarvoor namelijk elkaars energie nodig, die je moet versterken. Dit heb ik alleen nog maar meegemaakt face to face. Toegevoegd na 21 minuten: Google eens op "spiritualiteit forum" de eerste 3 treffers: http://www.jhk1.nl/forumjhk/viewforum.php?f=2&sid=2982210ed9e02f17b1bef33c9d192ce7 http://www.spiritueleforum.nl/forum/ http://www.enzovoort.com/forums/

Op facebook zijn een heleboel groepen te vinden die het over spiritualiteit hebben. De meesten wel in het engels geloof ik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100