Zijn er spirituele spreuken rondom een geboorte voor de ouders?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, er zijn spirituele spreuken én gedichtjes. Soms valt er een klein engeltje op aarde zo schitterend, zo zuiver en zo klein Soms valt er een klein engeltje op aarde wat prachtig dat het hier bij ons mag zijn. ------------------------------------------------------ Nog nooit hebben je voetjes ons huisje betreden Nog nooit hebben je voetjes op de aarde gestaan Je komt nog maar net uit de hemel gegleden Nog maar net uit de hemel vandaan. ------------------------------------------------------ Leven uit ons leven Klein en heel bijzonder We hebben je een naam gegeven Maar eigenlijk heet je Wonder!

Bronnen:
http://www.gedichtenhuisje.net

Even voor meisje, zij vervangen door hij... Zij leeft en stelt geen vraag daarover. Maar eens zal zij weten, dat aan de dageraad van haar bestaan, liefde is vooraf gegaan. Zoiets bedoel je?

Ja hoor, die zijn er wel. Bijvoorbeeld: - Moeder worden is een wonder, moeder zijn een heel gedonder. Vader worden is een gunst, vader zijn een hele kunst. - Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt. - Wie raakt niet ontroerdbij het zien van nieuw leven. Geniet van dit kind dat jullie is gegeven.

Je hebt iets van de hemel meegenomen Je hebt iets van een engel meegebracht We zien het als je rustig ligt te slapen Daar in je wiegje midden in de nacht. Wij hopen dat wanneer je zult gaan groeien dat stukje hemel in je blijft bestaan en dat dat beetje paradijs van boven Je hele leven met je mee zal gaan.

Wie zijn kinderen liefheeft die kastijdt ze.

Uit de Profeet van Kahlil Gibran: Over Kinderen En een vrouw, die een kindje aan haar boezem drukte, zei: Spreek tot ons over kinderen. En hij zeide: 'Je kinderen zijn je kinderen niet. Zij zijn de zonen en dochters van 's levens hunkering naar zichzelf. Zij komen door je, maar zijn niet van je, en hoewel ze bij je zijn, behoren ze je niet toe. Je mag hen je liefde geven, maar niet je gedachten, want zij hebben hun eigen gedachten. Je mag hun lichamen huisvesten, maar niet hun zielen, want hun zielen toeven in het huis van morgen, dat je niet bezoeken kunt, zelfs niet in je dromen. Je mag proberen gelijk hun te worden, maar tracht niet hen aan jou gelijk te maken. Want het leven gaat niet terug, noch blijft het dralen bij gisteren. Jullie zijn de bogen, waarmee je kinderen als levende pijlen worden weggeschoten. De boogschutter ziet het doel op de weg van het oneindige, en hij buigt je met zijn kracht opdat zijn pijlen snel en ver zullen gaan. Laat het gebogen worden door de hand van de boogschutter een vreugde voor je zijn: want zoals hij de vliegende pijl liefheeft, zo mint hij ook de boog die standvastig is.'

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100