glaasje draaien hoe?

hoe draai je een glaasje (figuurlijk)

Toegevoegd na 14 minuten:
en waarom willen mensen niet dat ik het doe (wat zijn de nadelen) en kennen jullie persoonlijk iemand die er problemen mee heeft gekregen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op onderstaande site kun je lezen hoe het werkt. Lees wel even goed de disclaimer, want het kan een gevaarlijke bezigheid zijn als je niet weet wat je doet!

Glaasje draaien is geen leuk spelletje. Glaasje draaien is vragen om GROTE MOEILIJKHEDEN. Hoewel het altijd als een grapje gezien wordt, ken ik persoonlijk mensen die nu na ruim 15 jaar er nog steeds last van hebben, en geloof me ik maak echt geen grapje. Het kan leiden tot slecht slapen, nachtmerrie's, hoofdpijn, concentratieverlies en erger. Waarschijnlijk krijg ik nu min duimpjes, maar die krijg ik alleen van mensen die hier niets van begrijpen.

Je kunt beter de film jumanji of zathura kijken met robin williams dan kun je tenminste nog een paar uur lol hebben en is niet gevaarlijk.Nee gelukkig kan ik geen mensen die het gespeeld hebben en nee ik zou het spel ook niet willen spelen omdat er negatieve (energie)dingen gebeuren waar wij geen vat op hebben.Ik kan het je niet verbieden maar ga aub positieve dingen doen en ik kan je alleen maar adviseren blijf daar ook bij daar word je gevoelsmatig veel gelukkig van.

Al wou dit zelf - uiteraard als een grapje met vrienden - een aantal jaar ook doen. Ik wist totaal niet wat ik moest doen dus zocht ik naar informatie. Uiteindelijk kwam ik op een site die uitlegde wat de gevaren allemaal wel niet zijn. Uiteindelijk heb ik 't maar niet gedaan omdat het me te gevaarlijk en eng leek. Voordat je het gaat doen zou ik als ik jou was eerst even de bron lezen.

Bronnen:
http://www.evp-voices.com/html/ehbg.html

In tegenstelling tot de meeste mensen denk ik geloof ik wel in God en dus ook in de andere kant Glaasje draaien en alle vormen van waarzeggerij of geestenbezweren pendelen enzo open de ontzichtbare wereld. en daarmee een wereld van angst De bijbel verteld niet waarom en hoe het werkt maar alleen dat je er verre van moet blijven. ik geloof dat ik qua praktische handelen nix anders vertel dan anderen. Dus simpelweg blijf er bij weg en hou anderen ook tegen mocht er ondanks dat toch iets gebeuren vertel het ons een kenmerk kan ik je wel geven als zoiets gebeurd zullen ze het afdoen alsof er nix gebeurd is maar geloof daar maar nix van. dus mocht je hulp willen zoek me dan maar even op.

Ik geloof niet in geesten maar het lijkt me goed mogelijk dat mensen in een nadelig antwoord gaan geloven en er onbewust naar toe leven (selffulfilling prophecy).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100