Heb jij weleens iets meegemaakt wat zo onwerkelijk was dat het geen toevalligheid kon zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

mijn man bijvoorbeeld, ik ken hem al vanaf dat ik een klein kind was, toen had hij geen intresse in mij omdat ik een paar jaar jonger was. daarna heb ik hem in geen 15 jaar meer gezien, en nu zijn we (per toeval?) dus wel al een aantal jaren samen. ik heb tussendoor in die 15 jaar dat we elkaar niet gezien hadden, wel 2 vriendjes gehad, maar ben hem nooit vergeten al die jaren.

Ik heb nog nooit iets meegemaakt wat onwerkelijk was. De dingen die ik meemaak zijn werkelijk. Afgezien dan van dromen en fantasietjes. Toegevoegd na 1 minuut: En afgezien van de boeddhistische/hindoeistische zienswijze dat niets van wat wij meemaken werkelijk is, maar een spel der illusies.

Ja in het spirituele maak ik regelmatig zaken mee die onmogelijk toeval kunnen zijn. Sommige zo extreem, zo onwerkelijk, maar tegelijk zo echt, zo tastbaar, dat het niets meer met toeval te maken kan hebben. Vraag me nu niet naar voorbeelden, het zijn prive zaken en dat hou ik liever zo. Maar de vraag was :heb je het wel eens meegemaakt en mijn antwoord is dus ja.

Ik geloof daar niet in. Als iets zo onwerkelijk lijkt dat het geen dat toevalligheid kan zijn, dan lijkt het alleen maar zo. Maar omdat mensen heel graag in meer willen geloven zoeken ze verbanden enzo die er helemaal niet zijn (denk aan de duivel in de rook op 9/11)

Meerdere keren, het een nog onwerkelijker dan het ander en toeval is absoluut uitgesloten. Net als Eddijst ga ik er niet verder op in, maar ik kan je wel zeggen dat het zeer bijzondere ervaringen zijn en dat toeval vast bestaat, maar dat lang niet alles hieronder valt.

Geld ook voor mij.Er zijn bij mij dingen gebeurt die niet na te vertellen zijn omdat je dat eerst moet hebben ervaren voordat je daar over kunt praten .Hoe kun je een blinde uitleggen wat groen is of blauw?Zo kun je het bekijken.Je vraag kan ik beantwoorden met een dikke JA net als Ed en Marita waarvan ik het antwoord maar al te goed begrijp.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100