Hoe kom ik achter mijn spirituele/'paranormale' mogelijkheden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Door je ermee bezig te gaan houden lijkt mij ? Pendeltjes, kaarten, whatever. Als je het mij vraagt zijn het allemaal oplichters praktijken. Maar oke ;)

Als je die gave hebt komt het vanzelf bij jou!! Er zijn veel boeken over te lezen, begin bijv. met "hoe ontwikkel ik mijn zesde zintuig" . Of raadpleeg een bekend paragnost, er zijn er zelfs die mensen in de leer nemen om je verder te ontwikkelen..succes

Schaf een boek aan met testjes en oefeningen, en bedenk dat de helft van het paranormale bestaat uit mensenkennis

http://www.happyvibes.be/karakter/paranormaal-begaafd/ doe deze test zou ik zeggen Toegevoegd na 2 minuten: en sta open voor alles wat je beleefd en probeer nooit van iets zomaar uit te gaan dat iets zo is, zoek overal een diepere betekenis achter te zoeken en zo ontdek je wat bij jou het meeste ontwikkeld is.

Daar kom je zo maar niet achter, het is niet zo even een cursus volgen en dan weet ik het. Je kunt het niet even leren. Je kunt het niet testen. Je komt er dus helemaal niet zo maar achter. Het overkomt je gewoon en vaak op een moment dat je er niet voor open staat. Het heeft ook niets met zweverig zijn te maken. Wacht gewoon maar af, dan komt het vanzelf wel en dan ook nog op het juiste moment. Pas dan weet je hoe je er voor staat en ook dat blijft altijd maar weer veranderen, je moet hierin groeien. Ons hele leven lang. Je kunt het ook weigeren, blokkeren als het even niet uit komt, veel mensen blokkeren het voor de rest van hun leven, omdat ze en hun omgeving er niet mee om kunnen gaan, omdat ze de verantwoording niet kunnen dragen, omdat ze angsten krijgen, of omdat ze het verdriet van de ander niet zelf willen voelen. Maar niet altijd is het zo maar te weigeren en die mensen ervaren het dan ook als een grote last ,deze gave te hebben, met alle gevolgen vandien!! Dus kom er maar niet achter, zo leuk is het niet, wacht maar gewoon af en leef je eigen leven, daar heb je je handen al vol aan.

je zou een keer een afspraak kunnen maken met een spiritueel psycholoog. Die heeft daar ervaring mee en met 'nieuwe energie'.

Door jezelf te kennen en hierin veel gevoeliger te worden. Dus pel alle lagen van je weg die onder externe invloed is ontstaan. Onder al die lagen ligt je werkelijke zelf, inclusief je mogelijkheden. Leer diegene kennen, op een diep niveau.

Hier kun je niet 'achter' komen want paranormale mogelijkheden bestaan niet. Daarom heten ze 'paranormale' mogelijkheden. Als je denkt paranormaal te zijn is er meestal (altijd!) iets anders aan de hand. Je wilt dan de wereld beinvloeden op een manier die nu eenmaal niet kan: door de toekomst te zien of door te 'voelen' wat anderen denken. Dit wordt veroorzaakt door onzekerheid. Als je de wereld ziet zoals 'ie is is er er niets aan de hand. Juist als je probeert er meer van te maken krijg je problemen. Toegevoegd na 3 dagen: Aan de andere kant: je kunt wel leren om net zo paranormaal te zijn als Ogilvie en Char: de vlaamse mentalist Gili heeft een boek geschreven: 'Iedereen paranormaal'. http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/iedereen-paranormaal/1001004010209191/index.html Hij vertelt hierin hoe hij precies dezelfde resultaten krijgt als de eerdergenoemden alleen zegt hij eerlijk erbij dat het een trucje is. Het leukste is dat hij ondanks dat hij vertelt dat het allemaal psychologie is en niets paranormaals dat er tòch mensen zijn die hem achteraf vragen om hen de toekomst te voorspellen. Blijkbaar willen mensen zó graag dat paranormaliteit bestaat dat ze gewoon niet luisteren. Toegevoegd na 3 dagen: Aan nog een andere kant: spiritualiteit is het ontwikkelen van je vermogen om te kijken naar de menselijke geest. Dat is zeer aan te bevelen omdat dat hetgene is waar je echt van groeit. Als je ver genoeg groeit zul je merken dat spiritualiteit en paranormaliteit juist tegengestelde zaken zijn. Als je begrijpt hoe de menselijke geest werkt dan begrijp je ook waar de behoefte aan paranormale verklaringen vandaan komt en dat dat in feite 'beginnersfouten' zijn. Spiritualiteit is het onderzoeken van de eigen geest en is hoewel soms moeilijk en vaak confronterend de enige weg naar werkelijke groei. Probeer modieuze zaken te vermijden en leer van richtingen die al langer bestaan en hun sporen hebben verdient. Denk aan psychologie, filosofie en oosterse paden als taoisme en boeddhisme.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Illusie

Nuja ik geloof er wel in,zelf ben ik Christen, en ik geloof ook in alles wat met spiritualiteit en het paranormale te maken heeft,zowel in de positieve zin, als het negatieve, en hou er mij,vooral de laatste jaren enorm mee bezig, via mediums bv,ook om er over te lezen en etc..., en dit allemaal omdat ik het zelf na een tijd ben gaan ontwikkelen om heldervoelend,en helderhorend te zijn, ervoor geloofde ik er wel in,maar stond er niet zo mee stil, tot ik zelf bepaalde situaties heb meegemaakt, waarin ik dat ben gaan ontdekken eigenlijk, ik ben zelf ook een hsp (high sensitive person),Indigo, dus ik neem bv snel negatieve of positieve energieen op, en ik kan je verzekeren,dat is dus niet altijd makkelijk nee, zo heb ik dus ook ooit ontdekt dat bv Zwarte magie/Voodoo bv,wel degelijk echt bestaat, omdat ik erzelf mee te maken heb gehad,doordat anderen iets op mij hadden uitgesproken ooit, terna dus,heb ik dat gelukkig dus zelf aangevoeld, en ben ik dus ook verwittigd geworden daarover door Engelen,(vooral aartsengel Michael bv), en mijn overleden grootvader ook,die heeft mij dus zelfs naar een Healer gegidst in een ander lands zelfs,waar deze een ritueel heeft gedaan met Witte Magie,om die Zwarte magie te verdrijven,en nu gaat het dus al een heel stuk beter bij mij,en zijn zowat mijn ergste jaren met steeds ongeluk in vanalles en nog wat voorbij, Maar daarmee,na zo wat vanalles mee te hebben gemaakt,en te hebben aangevoeld op dat gebied, en er ook mee bezig te zijn,zo kan je het ontdekken, en zoals ze soms ook zeggen,men moet eerst iets echt meemaken,of met eigen ogen zien,voor men kan zeggen, bestaat er iets of niet?,en natuurlijk veel mensen geloven zo toestanden niet,of verklaren iemand gek,etc... tot iemand bv zelf iets meemaakt,en je dat ontdekt dat je die gaven hebt,of meer aan het ontwikkelen bent, zelfs onwetend soms,of toevallig door situaties. groeten

iedereen is spiritueel. Mediteer wat vaker en ook dat kan op vele manieren… daarnaast gewoon doen wat je wilt doen in je leven en wat jou happy maakt door in het hier en nu te zijn. nergens mee bezig zijn dan komt het vanzelf wel… onderzoeken is leuk maar kost veel energie… Het weerhoudt je van je spirituele groei door het te zoeken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100