Is hemel en hel op aarde?

dat als men dood gaat met een goed geweten dat je dan ook weer in een omgeving kunt worden geboren waar geen honger of oorlog is? als het al kan. want ik kwam uit bij een website waar ik wat gelezen heb. het is een website van scholieren. http://www.scholieren.com/werkstukken/19300
wat er staat vind ik intresant maar het blijft een raadsel.
het kan dat er een waarheid in zit. ik heb er ook nog niet alles van gelezen.
als het wel waar kan zijn is dat goed voor mij omdat ik niet veel slechte dingen heb gedaan. en in een hemel in de lucht geloof ik niet in.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt onmogelijk bewijzen of er sprake is van een metafysische dimensie binnen het zogenaamde spectrum van zowel natuurlijk als 'bovennatuurlijk' bestaan. Evenmin kun je bewijzen dat het niet bestaat. Het is wellicht het verstandigst om een agnostisch standpunt in te nemen en dus besluiteloos te blijven. Het geeft inzicht om overal voor open te staan zonder radicaal te kiezen.

Dat blijft denk ik ook een raadsel aangezien het in een andere dimensie bevind.

Het is mijn mening,dat je de hemel zelf moet realiseren op aarde,omdat er na je overlijden niets meer is. Velen zullen dat wel niet met me eens zijn,maar dit is nu éénmaal mijn mening!

Er is eigenlijk geen reden om in een hemel of hel te geloven. Behalve dat het romantisch klinkt en dat het geruststellend is om een verwachting te hebben van de dood. Maar een andere reden dan 'het is fijner om er wel in te geloven' bestaat er eigenlijk niet. Mijn antwoord is dus: Waarschijnlijk niet.

Er is nog nooit iemand terug gekomen om te vertellen hoe het zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100