Zijn er ook mannen die burka's dragen?

Hoewel het niet makkelijk is te controleren of er een vrouw of man onder de burka zit. Zou het kunnen dat er al mannen in rondlopen?.

Toegevoegd na 3 minuten:
Zou het wel mogen, of gelden er regels voor.

Weet jij het antwoord?

/2500

Over het algemeen zien de ogen er iets anders uit van een man, dus zou je het denk ik redelijk snel doorhebben.

Hoewel dat natuurlijk niet te zien is heb ik er een paar gevonden zie link. Allen heeft het geen religieuze achtergrond.

Bronnen:
http://www.vandaag.be/buitenland/26712_man...

Zeker: 'Mannen in Burka beroven juwelier'.... Volg de link

Ja, journalisten deden het in diverse documentaires. En natuurlijk zijn boerka's bedoeld om je 'onzichtbaar' in het openbaar te vertonen. Vrouwen moeten dat van hun man (oke, van de islam ook) en mannen doen dat omdat ze hun identiteit willen verbergen.

Misschien is het dan toevallig een russische spion? Maar afgezien dat; Volgens de Islam mogen alleen vrouwen Burka's dragen. Dus de kans dat er mannen zijn die een Burka dragen is zeer klein.

Jazeker...het is de enige manier om als niet-moslim man de prachtige Iraanse moskeeen te bezoeken.

Het zou wel kunnen. Ik weet dat een Westerse (blonde) journaliste dat ooit gedaan heeft om incognito te blijven, en ook sommige zelfmoordterroristen gebruiken een boerka.

Ja hoor, vaak hebben ze dan zo een mooie riem om met een bomvest of gaan ze "shoppen" bij de plaatselijke juwelier met een kalasnikov.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100