moge Islamitieten een mug dood slaan? In de koran staat: Gij zult niet doden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Neen. Dit mogen zij niet.

Dat staat ook in de Bijbel! Wie slaat nou geen mug dood dan? Die Noach had die twee muggen nooit mee moeten nemen op zijn ark.

In de bijbel staat hetzelfde. Als er staat dat je niet mag doden worden daar mensen mee bedoeld. Het dubbele is dat er heel veel andersdenkende mensen zijn vermoord omdat ze anders waren.

Tuurlijk, iedereen mag een mug doodslaan... Je mag sowieso alles doen wat je wilt van vrijwel al die religies, als je maar om vergiffenis vraagt als het puntje bij paaltje komt... // Zou wel zuur zijn als je de toegang tot de hemel wordt geweigerd omdat jij eens een mug hebt doodgeslagen, het zal er niet erg druk zijn dan daarboven... // Je hebt overigens wel een een stroming in India met een overmatig respect voor een-celligen en kleine insecten en dus heel voorzichtig over straat gaan teneinde geen miertjes te vertrappen...

In de bijbel staat het ook. Daar staat ook in: keer hem je andere wang toe, maar ik pas wel op. Laat de mug zelf eerst maar eens de bijbel lezen, staat ook een ander stukkie in: "Gij zult niet begeren uw's naasten vrouw nog zijn diensmaagd, nog zijn os nog zijn ezel, nog iets wat van uw naaste is." Het bloed is van mij, een naaste van die mug!

Ik wilde dat de Koranlezers het doden van andersdenkenden niet zouden belonen met de hemel en veertig maagden, of zoiets. En dat ze ook hun zwakzinnige en/of gehersenspoelde kinderen niet zouden gebruiken om andersdenkenden te doden. Anderzijds: we moeten daar doorheen. In de 12e eeuw waren de kruisridders ook geen lieverdjes. Dus het niet doden geldt alleen voor de eigen groep, totdat er een Koranuitlegger opstaat die zegt dat het eigenlijk voor alle mensen geldt. En totdat wij allen alleen nog maar dieren doden die ons leven bedreigen of die wij nodig hebben om te overleven.

ik denk van wel, er zijn er genoeg geschapen dat ze je nog lastig kunnen vallen als je er een paar doodslaat, en Islamieten eten ook schapenvlees, dus ik denk van wel

Staat ook in de bijbel en ik geloof dat er door geen groep meer gedood is dan de volgers van de bijbel en om nog minder relevante redenen als waarom je een mug dood slaat. De christen hebben het absolute record, dat kunnen de moslims nooit meer inhalen. Want anders dan de meeste mensen denken was de islam nooit zo gewelddadig in de door hen bezette gebieden, ze waren zeer tolerant naar andersdenkenden.

Het spreekt voor zich, gij zult niet doden. Dus als je helemaal onder de vlooien zit moet je deze groep ook het leven gunnen.

De koran of bijbel moet je niet zo nauw nemen.Er staan wel meer dingen in die niet kloppen.Zelfs de meeste invloedrijke imams verkondigen dat de "ongelovigen" vernietigd moeten worden.En zo heeft de bijbel ook wel iets verkondigd. Ik hecht meer waarde aan een Suske en Wiske boek.

In de koran staat:'Roep de naam van Allah aan wanneer de offerkamelen geketend klaarstaan.En als ze op hun zij op de grond gedrukt worden.Eet van hen en geef hun vlees weg aan wie daarom vraagt en aan wie daar niet om vraagt.'

Bronnen:
Koran Hadj 7

Islamieten eten ook vlees. Levend vlees kan je niet eten,

Nee dat mag niet. En zoals zovelen hebben aangegeven; de ander ook niet. Ik doe het af en toe wel op momenten dat ik er heel veel last van heb, van muggen dan. Bij het "doden" zeg ik ter compensatie er wel altijd bij: "Ik stuur je naar het licht".

Islamieten mogen van alles doodslaan, zelfs hun eigen vrouwen stenigen bij overspel. Wel eerst even ingraven hoor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100