Zou mijn lerares nederlands het goed vinden als ik mijn schrijftaak op een paar enveloppen inlever?

Weet jij het antwoord?

/2500

ja als het maar ergens opgeschreven staat, en anders leg haar uit je geen schrift had en dat je het desnoods nog even overschrijft

Waarom zou ze dat niet goed vinden. Misschien is 't wel jouw manier van iets inleveren. Zolang je 't maar inlevert. Anders vraag je 't bij je docent na.

Wanneer het feit dat je op enveloppen schrijft een fantastische en creatieve meerwaarde zou betekenen op de inhoud van je schrijftaak, denk ik dat ze het geweldig zou vinden. Zo niet....forget it.

Zet het op je PC , print het uit,dan is het toonbaar. Tenzij je aannemelijk kunt maken dat die enveloppen de enige mogelijkheid waren,zal ze het niet accepteren.

Ik vind het gebrek aan respect om je huiswerk zo in te leveren. Er is heus wel aan behoorlijk papier te komen. Als je het niet in huis hebt, ga je desnoods naar de buren om daar papier te vragen.

Ik ben geen lerares, maar ik zou het niet accepteren. Jij krijgt ook geen rapport op de achterkant van een envelop toch?

Er is een kans dat ze het accepteert omdat je wel iets inlevert. Maar dan krijg je waarschijnlijk nog een onvoldoende vanwege de manier waarop je het inlevert. Dit getuigt namelijk niet van veel respect. Dit is vast niet de enige manier waarop jij de opdracht kan inleveren (eventueel een fatsoenlijk blaadje bij iemand bietsen) Grote kans dat ze zegt dat je het eerst maar fatsoenlijk met proberen voordat je het inlevert. Ik zou zeggen, de kat niet op het spek binden, en gewoon op een normale manier inleveren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100