Ring verloren 35 jaar oud, hoe zou ik weer aan 'dezelfde' kunnen komen?

Heb een ring met grote emotionele waarde verloren. Zou graag weer zo eentje terug willen. Hoewel emotionele waarde anders zal zijn, was ie ook erg mooi.
Iemand een idee hoe ik achter bv t merk zou kunnen komen?
Heb er nog een (helaas niet te duidelijke) foto van, een alternatief is na laten maken, alleen zal t nooit t zelfde zijn. Dus merk-leverancier zou handiger zijn, maar hoe??? Bestaat er misschien een ringkenner uit die tijd (jaren 70)....
Zit al tijden te zoeken naar een oplossing, t is natuurlijk zoeken naar een speld (ring) in een hooiberg, maar dacht laat ik t hier eens proberen.
Bedankt alvast!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je kunt ook nog overwegen om met de foto en jouw beschrijving naar een goudsmid te gaan. Die moet hem zo voor je kunnen namaken..

Dat wordt googlen... http://www.google.nl/images?hl=nl&num=10&lr=&cr=&safe=images&um=1&ie=UTF-8&source=og&q=%22ring%22&sa=N&tab=wi Naald in hooiberg: 73 miljoen resultaten. Toegevoegd na 4 minuten: Deze link is wellicht iets narrowder: http://www.google.nl/images?q=ring+seventies&um=1&hl=nl&lr=&tbs=isch:1&ei=BK6bTPbmEIesOI6w3fQM&sa=N&start=54&ndsp=18

Zou toch de foto hier plaatsen en wie weet zegt iemand, heeeeeeey verrek ik ken die ring. Je weet maar nooit. Met minder goede foto's, weten ze opsporing verzocht ook vaak te helpen, gewoon doen dus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100