als je bang leeft,zul bang sterven.

zou dit kunnen kloppen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan, maar is niet per definitie zo. Sommige mensen leven hun hele leven in angst en sterven toch een vreedzame dood. Misschien verlangen ze zelfs wel naar die dood. Doorgaans zie je wel, dat mensen die bang zijn voor de dood, ook angstig sterven.

Het hoeft natuurlijk allemaal niet. Heel je leven bang - Bang sterven Heel je leven bang - Niet bang sterven Heel je leven niet bang - Bang sterven Heel je leven niet bang - Niet bang sterven Tsja, je het kan het zo niet zeggen of jij, of jij, of iemand anders bangt zal sterven, maar het hoeft niet persé.

Ook mensen die niet bang leven zullen wel bang zijn om te sterven. Aan de ander kant kan iemand, die zijn leven bang heeft geleefd opgelucht sterven,omdat hij beseft, dat er nu een einde aan het bang zijn is gekomen.

Nee dat klopt niet, ook al ben je je hele leven een angsthaas geweest dan kan het zijn dat juist daarom het sterven een opluchting voor je is.

Ik ben bang dat dat helemaal waar is.

waarschijnlijk wel ja want je emotie zal dan waarschijnlijk niet opeens veranderen net voordat je sterft als je altijd al bang bent geweest

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100