waarom staan er altijd in de stad plashokjes voor mannen en geen wc's voor vrouwen?

als je in de stad loop zie je vaak alleen maar plashokjes waar mannen in kunnen plassen maar waarom er geen voor vrouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat de constructie qua investering en onderhoud voor het mannen urinoir veel goedkoper is. En eigenlijk is dat helemaal niet eerlijk....

In de tijd dat die plashokjes geplaatst zijn (de z.g. krul) kwamen vrouwen amper op straat.

omdat vrouwen uitnood toch altijd al ergens een wc zoeken. de mannen daarentegen gaan vaak tegen een gevel aan staan urineren, wat, zeker in de zomer, verschrikkelijke stank tot gevolg heeft. dus ze staan er niet om het makkelijker te maken voor de man, maar als poging wildplasserij te voorkomen. Toegevoegd na 55 seconden: sorry, ik nam aan dat het hier om die zuilen ging.. Een krul heb ik nimmer van gehoord.

vrouwen zijn het sterke geslacht en kunnen hun urine veel langer ophouden

De plashokjes voor vrouwen kunnen handig gebruikt worden door slimme vrouwen! http://tielsetoestand.punt.nl/upload/Plastuit__Fin_500_x_500.jpg Toegevoegd na 17 minuten: plashokjes voor mannen, natuurlijk... :$:P

Ik denk omdat het voor vrouwen niet proper is omdat je moet gaan zitten. Mannen moeten rechtstaan en raken dat niet aan. IK zelf zou toch in zo een hokje niet willen plassen ivm hygiene (vrouw).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100