Sluiten sommige GV'ers hun vraag niet af?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat klopt, ik wachtte eerst totdat de tijd verstreken was. De vraag bleef toen gewoon open staan. Alleen sinds kort wordt de vraag automatisch gesloten. Maar als er geen beste antwoord tussen zit, kan je die ook niet kiezen. Als die er wel tussen zit moet hij wel gekozen worden.

Ongetwijfeld. :-P

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/

Ik sluit ze alijd af. Maar er zullen er ook zijn die dit niet doen.

Als je de vraag niet zelf afsluit wordt hij na de aangegeven tijd afgesloten. Meestal een week, maar je kunt die tijd verlengen. Uiteindelijk moet het dus geen probleem zijn als je niet zelf je vraag afsluit. Ik heb ook al eens een vraag afgesloten zonder een beste antwoord te kiezen. Die optie is er ook.

Persoonlijk sluit ik ze altijd netjes af. Er zullen best mensen zijn die dit niet doen. Vooral mensen die niet zo actief (meer) zijn hier en gasten.

Ik sluit mijn vraag altijd met een beste antwoord. Ik vind het ook leuk om een beste antwoord te kiezen. En dan krijgt de antwoordgever er ook weer 10 punten bij!

Zelf sluit ik ze ook altijd af. Als het vragen zijn waar gewoon echt een antwoord op te geven is en het antwoord is gegeven, dan sluit ik het dezelfde dag nog af. Bij vragen waarop meerdere antwoorden (meningen) gegeven kunnen worden, laat ik hem meerdere dagen open staan om ook mensen die niet dagelijks inloggen nog de gelegenheid te geven hier eventueel op te antwoorden. Ik probeer in ieder geval mijn vragen uiterlijk na 4 dagen gesloten te hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100