Weet iemand een leuk cadeau voor als vrienden van je 25 jaar getrouwd zijn?

Ze willen er eigenlijk niets aan doen, want ze zijn samen op vakantie. Ik liet eerst doorschemeren dat ik wat voor ze wilde doen, maar daar kwam volgens hun niets van in haha. Toch wil ik deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. Weet iemand een leuk, maar niet al te groot cadeau?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vogel uit waar ze op vakantie zijn. Als ze in een hotel zitten kun je op hun kamer een fles champagne klaar laten zetten. Of zet op de dag dat ze terug komen van vakantie een flesje champagne of een mooie bos bloemen neer. Of kijk eens op www.hoefijzer.nl.

Een fotoboek: Ga bij familie / vrienden / kinderen na welke foto's er zijn, scan alles en laat bv via de hema hun leven tot een boek combineren.

een mooie canvas doek laten maken met een foto van hun beide hun trouwfoto van vroeger altijd leuk toch kan je het beste bij hema laten doen is niet zo duur net als bij fotograaf en hema maakt het ook supermooi niks mis mee

na de bloemist gaan en een bloemetje laten bezorgen, er zijn bloemisten die ook in het buitenland bezorgen die werken samen hun bellen het bloemetje door en dan word zelfs op vakantie adres bezorgd

Niets geven. Je geeft je vrienden dan een bewijs dat je naar ze luistert en respect hebt voor hun mening. Toch een kado geven alleen omdat jij dat zo graag wil bewijst niet dat je om hun geeft, maar dat je graag je eigen wil doordrijft.

Geef ze dit boek! Kunnen ze nog eens terugkijken hoe het was......

Wat dacht je van een bioscoopbon, dinerbon, boekenbon of een theaterbon. Probeer uit te zoeken welke ze de leukste vinden.

Een peper en zoutstel, omdat dat na 25 jaar al wel versleten zou kunnen zijn.

Een collage van die 25 jaar,, bijv. bij elk jaar een foto met een gedichtje/verhaaltje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100