Kwaliteit oorbellen

Ik heb onlangs via het internet oorbellen besteld voor mijn vriendin als verassing. Nu viel mij bij deze oorbellen op dat de voorkant zo is als op de website was aangeven, maar de achterkant was/is naar mijn mening slecht afgewerkt. Nu heb ik nooit echt oorbellen goed bekeken en aan gezien de achter kant nooit goed zichtbaar is, is dit misschien normaal voor een oorbel.

Ik wil deze oorbellen wel geven, maar alleen als ze ook kwalitatief uitzien, anders houdt ik ze liever achter ;) Ik heb een drietal foto's ervan gemaakt, als jullie mij kunnen vertellen of dit normaal is :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat lijken mij normale goedkope oorbellen. Heb je er veel voor betaald? Vaak krijg je dit voor een lage prijs tot de 6 of 10 euro.

Duurdere sieraden zijn aan de achterkant ook mooier afgewerkt, maar meestal zit je dan in een (flink) hogere prijsklasse.

Niet een antwoord op je vraag maar goed om te weten: Volgens de wet koop op afstand mag je ze binnen 7 werkdagen kosteloos retourneren met het volledige aankoop bedrag terug te krijgen.Dit mogen ze niet weigeren. Ik zal dan ook in dit geval even contact opnemen met de webwinkel om het e.e.a. te regelen en te melden dat je je beroept op je herroepingsrecht

als de prijs naar jou mening meevalt mag je ze best cadeau geven hoor ik vind ze wel mooi ik heb tegenwoordig wat met oorbellen en kettinkjes ik zie geen oneffenheden.

Ik zie er niks raars aan. Het is mijn smaak niet, maar ze zien er goed uit zo op de foto.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100