Loopt er een perfecte kopie of bijna een perfecte kopie van iemand op aarde rond?

Weet jij het antwoord?

/2500

Van "Iemand"? Als je niet iemand specifiek in gedachten hebt; eeneiige tweelingen zijn genetisch identiek.

Nee iedereen is uniek, er zijn geen twee dezelfde mensen of kopieën. Als je niet zo nauwkeurig kijkt, natuurlijk wel, maar er zijn geen twee indentieke mensen op aarde.

Misschien wel uiterlijk,hoewel... Ik denk, als je de 2 personen die je voor ogen hebt echt goed gaat vergelijken, o.a. vingerafdrukken e.d. je tot de conclusie komt, dat de perfecte dubbelganger niet bestaat. En dan praten we nog niet over het(geestelijk) binnenwerk.

Mijn oom heeft iets weg van Rene Froger. Er waren toendertijd mensen die in de supermarkt achter mijn oom aan liepen omdat ze dachten dat het Rene was. Toen we een keer een Amsterdam waren met mijn oom. Liepen we daar Wendy van Dijk tegen het lijf en zelfs zij dacht dat mijn oom de echte Rene was. En Wendy & Rene zijn al heel lang bevriend. Mijn oom is wel eens naar een cd-presentatie geweest van Rene Froger. Daar kwamen mijn oom & Rene Froger elkaar tegen het lijf. Rene wist toen niets te zeggen, maar keek stom verbaasd. Dus een antwoord op jou vraag, het zou kunnen!

Bernard Montgomery en Meyrick Edward Clifton James leken aardig op elkaar http://nl.wikipedia.org/wiki/Bernard_Montgomery http://en.wikipedia.org/wiki/M._E._Clifton_James http://nl.wikipedia.org/wiki/Dubbelganger

Ha, die MySweety; Ja hoor, van Sint Nicolaas lopen er eind november, begin december in ons land weer heel wat perfecte kopiëen rond. Helaas ook aardig wat minder geslaagde klonen....

Mensen lijken erg veel op elkaar. De kans dat er iemand rondloopt die erg veel op jou lijkt is niet nihil. Als je veel reist kom je veel mensen tegen en vind je altijd wel iemand die op een kennis lijkt.:)

Ja, ik heb mijn eigen evenbeeld een keer gezien toen ik rond de 18 jaar was. Dit was heel eng. Hij heeft mij niet gezien geloof ik.

ik zag ook mijn evenbeeld het was een nichtje dat ik nog niet kende pas later wist ik dat ze familie was, ik vond het wel leuk.

Dat lijkt me haast onmogelijk gezien iedereen andere ouders heeft ( op broers en zussen na dan) Maar als je vroeger naar kop spijkers keek dan vond ik toch die vrouw die maxima imiteerde echt fantastisch . EN die vrouw die trijntje oosterhuis imiteerde vond ik ook mega lijkend.

Ja. Je kan er vanuit gaan dat er op aarde van de meeste mensen een zeer behoorlijke kopie rondloopt, puur statistisch gezien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100