Zou GV zijn dagelijkse limiet van commentaar dat je kunt geven op moeten heffen?

Ik ben momenteel vrij actief, en door inhoudelijk te reageren op antwoorden die mensen op mijn vraag geven kan ik nu ineens de rest van de dag geen commentaar meer geven op antwoorden van vragen. Ik kan me goed voorstellen dat GV wil voorkomen dat mensen overal en op elk antwoord gaan lopen zeiken, maar meestal hebben die reacties ook inhoudelijk een toegevoegde waarde aan de vraag/het ontwerp.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind het een goed idee om de limiet op te heffen. Als het opheffen als zodanig niet wenselijk zou zijn om een voor mij onbekende reden dan lijkt het me in ieder geval geschikt dat je bij antwoorden op je eigen vragen wel onbeperkt(er) kunt reageren. Ik heb soms ook de neiging om te willen reageren op antwoorden op door mij gestelde vragen, maar ik loop er wel eens mee vast omdat het ineens niet meer kan. Dit ervaar ik als lastig.

Ik vind een limiet goed. Wel dat je meer reacties mag geven als je meer punten hebt. Ook een soort anti-verslavings maatregel. Toegevoegd op 24-04-2009 12:23:01 Wederom trouwens een mooi voorbeeld dat een een 'interactieve wishlist' goed dienst zou kunnen doen. Als wish kan je dan aangeven dat er meer commentaren gegeven moeten kunnen worden. (Voor de link: zie 'reacties'). De community kan er dan op stemmen.

Ja inderdaad, het heeft wel iets oneerlijks. Zo in de zin van de goeien moeten onder de kwaaien lijden

Helemaal mee eens en als dat niet kan, misschien wel het volgende: dat je kunt zien hoeveel je er nog over hebt... Dan kun je even wat zuiniger doen met reageren...

Als er al een limiet is, want zelf ben ik die nog nooit tegen gekomen. Maar dan ben ik ook niet puntengeil of stamgast hier. Een limiet tot 100 punten of zo? Lekker laten voortbestaan... Die eerste honderd heb je met een dag of wat wel te pakken, en als je zo volhardend bent, dan ben je eventueel spam-gedrag toch wel grotendeels verleerd. Daarna lijkt me een limiet niet meer van toepassing.

Ik weet niet waat die limiet ligt, maar dan moet je wel behoorlijk verslaafd zijn aan deze site. Dus goed dat er een limiet is. Gewoon bescherming van de gebruiker tegen zichzelf.

Vind het een super idee! Er zijn diverse personen die overal op reageren, zonder een antwoord te geven. Zelfs hun twijfel zetten ze neer. Ook op deze vraag zie ik..... Toegevoegd op 25-04-2009 11:49:28 Het vreemde is dat ze het helemaal eens zijn met deze vraag...misschien leren ze er wat van...... Toegevoegd op 25-04-2009 11:52:05 Sorry, ben net wakker....vindt het dus een goed idee om de limiet te houden! Had ff niet goed gelezen..sorry Zon!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100