Hoeveel procent van de Nederlandse mannen is homo? #durftevragen

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat wordt niet geregistreerd, gelukkig maar. Hoeveel mensen homoseksueel zijn, is niet te zeggen. Schattingen lopen uiteen van 3 tot 10 procent van de bevolking. De vraag is namelijk: wie tel je allemaal mee? Als je iedereen telt die wel eens homoseksuele gevoelens of fantasieën heeft gehad, kom je op een veel hoger percentage uit. Ook veel heteroseksuelen hebben namelijk zulke fantasieën. Als je alleen mensen telt die zich openlijk homoseksueel noemen, kom je juist lager uit. Niet iedereen met homoseksuele gevoelens en/of contacten is daar open over of noemt zichzelf homoseksueel. Je kunt homoseksuele voorkeur dus niet echt tellen of registreren. Hooguit kun je bijvoorbeeld in Ne­derland en België het aantal huwelijken tussen homoseksuele mannen en vrouwen bijhouden. Maar alle homoseksuelen die niet getrouwd zijn, tel je dan niet mee.

100% Homo is het geslacht van de hoogst ontwikkelde mensachtigen. De moderne mens (Homo sapiens) is de enige nog levende soort van dit geslacht.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Homo_(geslacht)

Er is al meerdere keren onderzoek naar gedaan; ongeveer 10% van de bevolking is homosexueel. Het gaat dan om mannen en vrouwen. Dus als het gelijkelijk verdeeld zou zijn, zou je op ongeveer 5% uitkomen. Toegevoegd na 58 minuten: Die 5 % klopt natuurlijk niet; zie reacties .

ongeveer 1 op de 10 is homo bij de mannen bij de vrouwen is dat 17 van de 100 geen bronnen maar het was een discussieprogramma waar ik dat hoorde dat programma heette :Waarom is er in het betaalde voetbal nog nooit 1 homo geweest?

1 op de 3 mannen is dat. ik heb nog geen procente op school

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100