Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

De norway spiral .Het was over het hele noorden van noorwegen te zien.Wat was dit?

Voor een mooie video over dit fenomeen zie dit filmpje:(als je HD kunt bekijken zeker doen!Los van de vraag wat het nou was is het prachtig om naar te kijken!)

http://www.youtube.com/watch?v=iIg5eczY5Ms

Officiele verklaringen vertellen van een raketlancering van de russen.een zgn.trident raket(en later weer een RSM-56 Bulava raket),gelanceerd vanuit de witte zee,1100 km verder.die in zijn 3e stage boven noorwegen uiteenviel.wat hierbij opvalt is:Een raket die al 30 jaar onderzocht word word afgevuurd over vast land over 3 EU landen.Die mislukt op zijn weg naar de ruimte en verliest dan brandstof wat voor dit schouwspel zorgt,een draaiende spiraal die minutenlang aanhoudt,op hetzelfde punt.Wat over half noorwegen was te zien.Ik geloof dit niet,en velen met mij.

Nou zijn er diverse theorieen over wat het dan wel is geweest:UFO's ,tekenen van het komende 2012 fenomeen ,project blue beam(holografische projecties,waarvan ik denk dat het ook in het leven is geroepen om dit fenomeen meer wild-west verhalen te laten genereren.CERN wat ten grondslag lag aan dit alles.En zo zijn er nog wel een stuk of wat theorieen.

Zie bij dat filmpje ook op het laatst de graancirkel.

Dus nogmaals de vraag:Wat is dit volgens jullie?

Bronnen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Norway_spiral

http://en.wikipedia.org/wiki/Trident_missile

http://en.wikipedia.org/wiki/RSM-56_Bulava

Toegevoegd na 9 minuten:
http://www.youtube.com/watch?v=ax2ITilnHlc&feature=related
voor een bewegende spiraal

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Overig
807

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Op 10 december heeft Rusland toegegeven dat dit een gevolg was van een ongeval met de Bulava ICBM (raket). Deze rakettests faalde al 6 van 13 x.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Volgens mij is dit een raket die neerstort en een hoop brandstof uitstoot. Maar als je graag iets anders wil geloven, dan kan dat en mag dat, heel internet zit vol met aluhoedjes die graag geloven dat het een dimensiepoort is, of een complot om ons nieuwsgierig en dom te houden, of het zwarte gat dat is ontstaan terwijl de Large Hadron Collider gewoon stil lag, of verzin zelf maar wat leuks.

Zoals de grote profeet / wetenschapper / science ficton schrijver sir Arthur C. Clarke al zei: 'De waarheid zal, als altijd, nog veel vreemder zijn.'
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding