Is het verrijkend voor GV als er openbare profielen komen van gebruikers?

(waar je zelf kunt bepalen wat je invult, zeg maar een variant op Hives)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Is een goed boek beter als je weet wie het geschreven heeft?

Ja, dat lijkt mij een goede aanvulling voor de site. Het is toch interessant om te weten wie er allemaal meedoen. Als je inderdaad zelf kunt bepalen wat je invult, wordt je privacy niet geschend. Goed idee!!

Lijkt me niet verrijkend. Het nut van deze site is de vraag goed of beter te beantwoorden. Profielen en details van profielen hebben hier geen nut vind ik. Ga daarvoor naar echte chatsites die daarvoor bestemd zijn. Het lijkt me dus niet aangewezen om veel te weten te komen 'over' iemand maar of iemand goed vragen beantwoord en daar informatie uit te putten. Trouwens uit de antwoorden kàn je al veel te weten komen over die persoon denk ik.

Lijkt mij 1 niet nodig. Tenminste ik hoef de gegeven andere mensen hier niet te zien. Ik wil niet dat andere mensen mijn gegeven zien. 2. Niet slim vanwege de privacy. 3. Dit is een platform om vragen te beantwoorden geen sociaal netwerk. Voor sociale netwerken alle hyves en facebook is het handig om de gegevens van je vrienden in te kunnen zien. Voor het beantwoorden van vragen heb je dat niet nodig.

Ik heb in een voorgaande reactie op een vraag het idee geoppert om ,indien men dat zelf zou willen,in het profiel te vermelden wat je specialismen,of vaktechnische ervaringen zijn.Dit zou misschien een helpende hand voor de bezoekers kunnen zijn,zodat ze de uitgebreide variatie van kennis zien,die hier bij GV schuil gaat,en hierdoor vertrouwen in op bepaald gebied gegeven antwoorden kunnen hebben. Maar zeker geen uitgebreide levens beschrijving. Groeten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100