wat voor dingen kan je in een portfolio stoppen?

hiermee bedoel ik:

een portfolio voor een ICT school (dus om naar een andere school te gaan)

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat zijn mijn sterke en zwakke punten? Welke competenties beheers ik goed, welke zou ik kunnen verbeteren? Wat is het belang van bepaalde competenties voor mijn loopbaan? Hoe kan ik anderen laten zien waar ik goed in ben? Hoe kan ik mijn zwakke punten verbeteren?

Bronnen:
http://www.carrieretijger.nl/opleiding/ho/...
http://www.leren.nl/cursus/leren_en_studer...

Een portfolio voor een ICT school zul je meestal online maken. Maak dus een website, met daarop links naar artikeleln die jij interessant vind. En daarnaast zet je er eigen gemaakte software op (als je dat al hebt). Het is natuurlijk afhankelijk van de school waarop je wilt worden toegelaten, maar normaal wordt er niet van je verwacht dat je al een heel uitgebreid portfolio hebt als je aan een opleiding begint. Dus laat zien wat je al kan, en zet er vooral ook dingen in waardoor jij geinspireerd wordt, dus wat je wilt leren.

Je CV Aanbevelingen /feedback van werkgevers en/of collega's Sterkte-zwakte analyse (SWOT) Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) Diploma's en bewijzen van kunnen Uitslagen van persoonlijkheidstest met een reflectie hier op

Curriculum vitae,met werkervaring, hobbies, interessen etc.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100