Waar worden levi's spijkerbroeken gemaakt en wat zijn de kenmerken van een levi's spijkerbroek?

Weet jij het antwoord?

/2500

die worden gemaakt in aziatische landen Levi's-kenmerken zijn Het mag nooit te glossy worden, te opgepoetst, het moet een beetje korrelig blijven.''

Bronnen:
http://www.gelderlander.nl/specials/mode/2...

Spijkerbroeken worden gemaakt of moet je zeggen in elkaar gezet in lage lonen landen. Dus het verre oosten, China en vul maar in. Je kunt een Levis herkennen aan het stiksel op de achterzakken. Overigens bijna elke spijkerbroek. Bij Levis is het een V die aan de twee opstaande poten van de V naar links en naar rechts afbuigen.

Heel lang werden Levi's broeken, maar ook andere merken spijkerbroeken in Turkije gemaakt vanwege de katoen en de lage arbeidskosten. Tegenwoordig is het alweer verplaatst naar landen als China en Polen.

Ze worden zo als hier meerder malen is aangegeven in de lage lonen landen(LLL) gemaakt en die landen zijn niet steeds dezelfde. De kenmerken zijn o.a. dat de prijs kunsmatig hoog gehouden wordt.

Aanvulling op bovenstaande antwoorden: de allereerste spijkerbroeken van Levi's Strauss & Co werden in het wilde westentijdperk gemaakt van......tentdoek. Delen werden aan elkaar genaaid en op slijtage gevoelige plekken verstevigd met een soort opnagel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100