Waar blijven dode eenden?

Je ziet vaak dode plat gereden eenden, maar ik neem aan dat er ook eenden zijn die een natuurlijke dood sterven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De natuur is efficiënt. Een dode vogel zit vol eiwitten en wordt dus binnen een paar uur veroberd. Eksters, ratten, mollen, kevers en een hele trits andere dieren zien geen dood vogeltje, maar een feestmaal. Sommige aaseters anticiperen zelfs op de voortijdige dood van anderen. Volgens Harvey van Diek van Sovon Vogelonderzoek Nederland hangen buizerds vaak bij de snelweg rond. Die zijn nogal lui en wachten tot weer een konijntje wordt aangereden. Als je een uur later gaat kijken, is niets meer van het lijkje te zien.

Bronnen:
Quest.

die worden opgegeten door vossen, kraaien, eksters, roofvogels dit gebeurd ook met water ratten die in een val zijn gekomen worden vaak op het land gegooid om opgegeten te worden door andere beesten Toegevoegd na 1 minuut: als er teveel dood zijn in 1 gebied worden ze opgeruimd en naar een distructie bedrijf gebracht

bovenstaande antwoorden geven al aan hoe het in het buitengebied gaat. in de stad worden ze verwijderd door de reinigingsdienst of dierenambu, en vervolgens afgevoerd voor destructie.

Er is een mannetje in NL en die zoekt ze allemaaal op en dan neemt'ie ze mee naar huis..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100