Bestaat er een goede betrouwbare sportkeuze test (een beroepkeuzetest maar dan voor sport)?

ik zit nog steeds op muziek, en ik wil nog steed stoppen nou las ik de vraag van zieniks en bedacht ik: ik moet iets er tegenover stellen. en dat is natuurlijk een andere hobby.

Bestaat er een goede sportkeuzetest of hobbykeuzetest, met meer dan 20 vragen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Is er niet iets waarvan je meteen denkt "dat lijkt me leuk"? Een bepaalde sport die je graag op tv kijkt, of gewoon iets waarvan je je afvraagt hoe dit in z'n werk gaat. Goed dat je het gebruikt als argument, gebruik dan ook het argument deze hobby een paar keer uit te proberen. (sommige sportclubs hebben een proefabonnement) succes ermee! Toegevoegd na 1 minuut: Aan je vraaghistorie te zien zou je misschien iets met schrijven willen doen? Probeer eens een paar lessen uit misschien? :)

Bronnen:
lijst van sporten:...

Ik heb nog nooit van zo´n test gehoord. Je kunt wel sportadvies vragen in een soort van consult met bijvoorbeeld eens bewegingsagoog. Bij veel sportverenigingen kun je ook proeflessen nemen. Ga bijvoorbeeld een keer met een vriend of vriendin mee naar (ik zeg maar wat) de hockeytraining. Vaak kun je er wel een hockeystick ed lenen en kun je het uitproberen :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100