Welk blad is leuker, de KIJK of de Quest? of mischien een ander blad?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat hangt helemaal van je interessegebied af. Wat voor iemand een leuk blad is kan voor een ander de meest nutteloze verspilling van een boom zijn

De Quest vin ik persoonlijk leuker dan de KIJK

"Geen blad voor de mond" is een vrijzinnig tijdschrift waar ongezouten meningen worden gespuid zonder enige politiek connotatie en leuker dan autowereld.

Quest is leuk en heeft vaak iets interessantere onderwerpen dan de Kijk. Natuurlijk hangt dit van je interesse af, maar quest heeft onderwerpen die de meeste mensen leuk/interessant vinden. Triv is een vergelijkbaar blad, vind ik een beetje tussen Kijk en Quest inzitten. Wij hebben hier een eigen praktijk met wachtkamer. Hier liggen o.a. de Quest, Triv, Kijk en Zozitdat voor de iets jongere mensen. Zozitdat en Quest worden van die 4 het meeste gelezen.

Ik vind de KIJK nogal futuristisch en de Quest wetenschappelijk. Welke leuker is hangt af van je interesse.

koop van beide een singel and find out

Wanneer je geinteresseerd bent in de vaak jongste en veelal meest toonaangevende wetenschappelijke ontwikkelingen van het moment zonder je voor veel geld op veelal erg specialistische (vak)bladen te abonneren zou ik zeker eens proberen een gratis(!) lidmaatschap op TWA te realiseren. Absoluut een aanrader.

Quest is meer praktisch.. En KIJK is meer theoretisch. Tenminste dat is wat ik heb geconcludeerd

De KIJK! is gericht op jongeren vanaf een jaar of 12, de Quest meer voor volwassenen. Toch kunnen beide bladen best voor beide doelgroepen interessant zijn.

Ik vind ze beide leuk. De Kijk is naar mijn mening wat meer gericht op techniek en natuurkunde, de Quest wat meer op psychologie en wat daaromheen hangt. De Quest is ietwat toegankelijker, heb ik het idee. De Kijk heeft nogal snel de neiging om theoretisch te werk te gaan. Ik heb een abonnement op beide bladen. De een vult de ander zo mooi aan (hoewel je soms toch wel overlap van onderwerpen/artikelen tegenkomt).

Quest is leuker geschreven. Je kan anders ook de Triv' proberen. Dat is ook een leuk blad.

Ligt een beetje aan je leeftijd. Ik ben in de VS opgegroeid en ken die 2 bladen niet zo goed. Een echte aanrader is echter: The Scientific American (er is ook een Nederlandstalige versie)

Quest.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100