Wat is het verschil tussen een kater & kat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kater= avond ervoor teveel alcohol gedronken.. Kat= een vrijstaande, hoog boven de wal uitstekende opstellingsplaats voor geschut.

Een kater is een mannetjes kat , en een poes is een vrouwtjeskat. Kat is dus de soortnaam . Kater is het woord als je het mannetje wil aangeven.

Bronnen:
wiki kater kat

een kater krijg je als je teveel gedronken hebt een kat krijg je als je iets doms deed

Een kater is een mannetje en heeft dus een penis en ballen, een kat/poes is een vrouwtje en heeft dus een vagina en kan dus kittens krijgen. Katers hebben vaak een iets grote territorium nodig. En met meerdere katers is de kans op sproeien/plassen in huis groter. Een kat/poes wordt krols en kunnen dan ook gaan sproeien. Een kat als deze krols is wordt vreselijk aanhankelijk en gaat rollen over de grond en gaat heel erg hard miauwen om een kater te roepen. En wil dus paren. Vandaar dat je dus regelmatig buiten een vreselijk gegil en gemiauw kan horen. Je kan ze allebei castreren een kater is goedkoper omdat dit uitwendig gedaan kan worden en een poes moet inwendig worden gedaan. Zie bron hieronder

Bronnen:
http://www.kattenencyclopedie.com/index.ph...

twee letters. Toegevoegd na 38 seconden: Een kater is 'n mannetje & 'n kat is een vrouwtje.

Als je een miskoop doet heb je 'een kat in de zak' gekocht, als je spijt hebt van iets kan je daar een 'kater' aan over houden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100