Hoe komt het dat een vrouw een heel ander verlangen heeft dan een man?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat heeft te maken met het doel in het leven, dit is anders tussen mannen en vrouwen. Vanuit de natuur is de man gericht op winst, levensonderhoud, voortplanting, aanzien en macht. De vrouw is van nature gericht op lijfbehoud, ondersteuning, het meemaken van het wonder van de schepping en liefde. Toch zie je de laatste tientallen jaren dat er verandering aan het komen is, doordat de rolverdeling tussen mannen en vrouwen naar elkaar toe kruipt. Ook de communicatie tussen mannen en vrouwen is anders, mannen willen elk probleem meteen aanpakken en vrouwen willen graag alleen "gehoord" worden. Hierdoor is inmiddels de metro-man ontstaan, een man die zijn vrouwelijke kant niet ontkent, graag gaat winkelen en uren met je kan "kleppen". Ook zijn er inmiddels vrouwen die alleen probleemoplossend kunnen denken (is vast ook een term voor, ik zal er zo een vraag over stellen). Uiteindelijk verlangen vrouwen en mannen hetzelfde, namelijk een gelukkig leven met een leuke partner en lieve kinderen. Alleen doen ze dat met andere achtergrond en andere beeldvorming.

Ik geloof dat ze allebei toch wel eigenlijk misschien verlangen naar gelukkig zijn...

Een man is biologisch gezien een verspreider van zoveel mogelijk zaad en een vrouw een ontvanger van alleen het beste zaad dat ze kan krijgen; dat heeft consequenties.

Heeft niets met man of vrouw te maken. Iedere individu heeft een ander verlangen. Een heel ander verlangen.

Tja ik ervaar het anders ,het is fijn als een man en een vrouw in een relatie dezelfde interesses hebben en het zelfde ritme.Dan ga je samen voor het zelfde.Dan heb je gezamenlijke dingen .En kan je " de verlangens"samen voltooien. Maar naast deze gezamenlijke interesses heb je natuurlijk ook andere behoeftes,uit gaan met een vriendin,hobby's sport.Iets voor jezelf ,ik moet er niet aan denken om mijn bezigheden ook nog eens uit te moeten voeren met mijn man.hiiiMijn man heeft ook zijn eigen dingen gelukkig. Dus je moet elkaar wel vrij laten ,maar ook weer niet te vrij ,omdat je dan langs elkaar heen kunt gaan leven. is het zo dat een vrouw een heel ander verlangen heeft dan de man? ik denk dat ieder mens zijn eigen verlangens of behoeftes heeft of je nu man bent of vrouw.

De vrouw vertegenwoordigt het barende principe, de man vertegenwoordigt het scheppende principe... Dat is voor ieder anders.. De man moet kunnen initiëren, scheppen en de vrouw moet kunnen baren, zorgen en dat is heel anders van nature...

Mannen en vrouwen zijn zo verschillend als maar enigszins mogelijk is. Ze zijn elkaars tegenpolen. De hele fysiologie, de hele psychologie, elke laag van het vrouwelijk bewustzijn is anders dan dat van een man. maar omdat mannen en vrouwen zo dicht op elkaar leven, zo op elkaars lip, vergeten ze steeds dat ze zo verschillend zijn. Niets is gelijk aan ze, en het is goed dat niets gelijk is, want alleen daarom kunnen ze één cirkel van energie vormen. Ze vullen elkaar aan, ze passen in elkaar omdat ze verschillend zijn.

Bronnen:
http://eendoodleuk.web-log.nl/eendoodleuk/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100