Wat is een leuke zin om te zeggen in je voicemail?

Als je wilt dan mensen hem inspreken.

aandachtspunt:
aan het eind zit een zinnentje opgelegt door Tmobile "spreek iets in na de piep"

Weet jij het antwoord?

/2500

Hallo dit is de hemel; spreek u naam, telefoonnummer en een schietgebedje in. Toegevoegd na 1 minuut: En dit keer wel aan het aandachtspuntje gedacht: "Hallo" Zo krijg je: "Hallo spreek iets in na de piep".

Ik ben der niet. Bel later...

Ik ben even een rondje rijden in m'n Jeep "spreek iets in na de piep"

Ik ben afwezig heb je een vraag stel ze op GV .

Die piep hoor je toch, dus dat maakt verder weinig uit. Hier de zin: 'Sorry, ik zit ff op goeievraag.nl en kan nu niet opnemen.'

hang niet op in het geniep maar.... En dan komt dat standaardzinnetje: spreek iets in na de piep

laat je piep achter na de boodschap

We zijn er even tussenuit gepiept.

"Hallo, met blablaman..... .....hallo?!..... .....met wie spreek ik?..... ...ik hoor niks....." En ondertussen blijven de mensen tegen je praten en snappen niet dat je ze niet hoort. Beetje gemeen en tegenstrijdig met wat ik in een eerdere reactie op een vraag gaf, maar het werkt wèl. (vraag me niet hoe ik dat weet *blush*) Toegevoegd na 1 minuut: O ja, het mooiste is dan natuurlijk dat ze aan het eind van jouw bericht horen: "Spreek je bericht in na de piep";-)

Hoi, met blablaman, ik ben er even niet, maar je weet hoe het werkt..."piep"

Spreek uw naam en boodschap in na de piep......PIEP!!......................................................................................... Haha, dat was een neppiep! Ik kan je telefoontje niet beantwoorden, ik zit te bellen met vrouw en mijn maitresse hangt aan de andere lijn. Je mag een boodschap inspreken als je niet verlinkt. PIEEEP! Dit is de voicemail van Henk. Henk zit nu op de Bahama's vakantie te vieren. Als je wilt kun je zijn huis leegroven. PIEEEP! Op dit moment kan ik je telefoontje niet beantwoorden, dus spreek een boodschap in. Als je van plan bent mij geldte gaan geven bel ik héél snel terug! PIEEEEP Wat mot je? PIEEEEEP Ik dacht dat ik een telefoon hoorde overgaan, maar ik weet het niet zeker. Je kunt dit probleem voor me oplossen door een boodschap in te spreken. PIEEEEP!

deze voicemail word niet afgeluisterd, spreek niets in na de piep! toch zin in een nutteloze actie? "spreek iets in na de piep"

Dit 06 nummer kost u 8 euro per gesprek spreek wat in na de piep ?

een vriendin van mij wilde ook zo'n berichtje inspreken en ik hielp haar bij het instellen van haar voicemail, nu hoor je als je haar belt en ze neemt niet op: 'oh oh, lennart? wat moet ik nou doen?' en daarna hoor je 'spreek een bericht in na de toon ' :')

Kies iets wat dicht bij je zelf ligt.Zo heb ik bijvoorbeeld mijn voicemail een keertje ingezongen.Of zeg iets in een andere taal doet het ook altijd erg leuk.

Je kan ook een kennis laten inspreken bijvoorbeeld: Dit is de secretaresse van ... Helaas is de meneer/mevrouwe ..achternaam.. momenteel niet in de gelegenheid om u te woord te staan. Spreek duidelijk uw naam, telefoonnummer of e-mailadres in en daarna uw boodschap en wij contacten u zo snel mogelijk terug.

Ik ben momenteel niet bereikbaar, maar de mevrouw die hierna komt weet wat je moet doen:.....(en dan het zinnetje van T-Mobile)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100