Welk dier is er het meest aanwezig op aarde op dit moment?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk de mug.

Het meest nadrukkelijk en stempeldrukkend aanwezig is dat het diertje 'mens'....

Ben nog aan het tellen,maar ik denk de geel-grijs gesteepte platworm.

De wereld is eigendom van de Mens. De dieren zijn ook van ons. Als er buitenaards gevaar komt doen wij er iets tegen en geen ander dier.. Rare vraag, mensen zijn het gewoon geen 1 dier kan ons verwoesten. Toegevoegd na 2 minuten: op aantal zijn wij er niet het meest. Maar op schaal steken wij ver boven alles om ons heen uit.

Ik denk de mier.

vissen

Eens met navarro... Het is de mier.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Mieren

Op dit moment virussen.

Jammer dat ik nog geen duimpjes mag geven.. Ik vind de bovenste antwoorden namelijk maar een beetje gegokt.. Zelf zou ik het dan ook niet weten. Misschien ben je wel bekent met het feit dat als je alle insecten op een weegschaal zou zetten en alle mensen dat de insecten dan zwaarder zijn (wat ik niet geloof want we hebben meer dan duizend mensen die meer dan 200 kilo wegen en dan heb je toch wel wat insecten voor nodig) Toegevoegd na 1 minuut: excuses: Bijna allemaal, bacteriën en virussen zouden nog goed kunnen kloppen.

Ik denk niet dat iemand dat voor 100% weet. Het is wel aannemelijk dat het een insect of worm-soort is. Mieren zouden ook wel een optie kunnen zijn.

apen, denk daar maar eens over na!

niemand kan dat met 100% zekeryheid zeggen,en dan nog hoe bedoel je dat wil je weten per kilo,of absolute aantallen,maar bij beide maakt kril een goed kans op de grootste de oceanen zitten er vol mee, de walvissen leven ervan,dus moet er voldoende beschikbaar zijn op de fourageplaatsen .

Antwoord is bekend. De biomassa van bacteria is het grootste. Gegeven nog dat de biomassa per eenheid erg lag is, daarom is aantal miljarden malen groter dan het aantal mensen op deze aarde.

Rondwormen zijn niet de bekendste, maar wel de meest voorkomende dieren ter wereld. Vooral de draadwormen die vaak microscopisch klein zijn. Andere namen nematoden Wetenschappelijk Nematoda Engels roundworms; nematodes Verspreiding wereldwijd Biotoop bodem, (zoet) water; vaak parisitair (inwendig) Lengte van microscopisch tot 9 meter (parasiet in placenta van potvis) Aantal soorten meer dan 20.000 Onderverdeling 4 klassen, 20 ordes, 185 families

Bronnen:
http://www.discusclub.nl/artikel/ziekten/r...

bacterie. Zou dat het kunnen zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100