Hoe komt het dat mijn kat graag Mars eet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wie niet? Wij vinden 't toch ook lekker;) Alleen is chocolade voor dieren niet echt optimaal.

zuivel is er zeker in verwerkt. Het is natuurlijk schattig dat een kat zich "menselijk" gedraagt. Maar in die tussentijd ben je hem systematisch aan het slopen. http://www.sammystrimsalon.nl/?p=61

Waarschijnlijk omdat hij het niet eens is met het merk kattenvoer dat je voor hem koopt.

De meeste katten en honden lusten graag chocolade, maar voor hen is het gif. In cacaobonen zit theobromine en dat is een stof die in pure- en melkchocolade zit. Deze stof veroorzaakt hartritme- en ademhalings stoornissen. Kleine beetjes hopen zich op in het lichaam, dus als er veel kleine beetjes gegeten worden uit zich dit na enkele dagen. Er kunnen afzonderlijk of in combinatie de volgende symptomen optreden' Kwijlen, spiertrillingen, krampen, diarree,braken gedragsverandering (sloom of opgewonden) snelle of trage hartslag epileptie, wijde of juist vernauwde pupillen. Als je nagaat dat in melkchocolade 154 mg. zit in 100 gr. en in de echte pure bakkerschocolade 1365 mg in 100 gr. kan je nagaan dat deze laatste couverture echt puur gif is voor een dier.

Waarschijnlijk omdat er melk in zit. Maar je moet je kat beschermen en hem dit niet laten eten, dit is geen geschikt voedsel voor hem.

Omdat het zoet is. Maar het is echt vreselijk slecht voor een dier met alle gevolgen van dien!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100