wat zijn Expertises

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Daar waar jij goed in bent...

Bronnen:
waar jij EXPERT in bent...

Dat zijn gebieden waar iemand heel veel verstand van heeft.

tot expert uitgegroeide "specialismen"

Een expert is een specialist. Als het gaat om de GV profiel informatie, dan is expertise een specialiteit, speciale kennis die je bezit, een onderwerp waarover je beter vragen zou moeten kunnen beantwoorden.

Als je schade hebt bijv. aan een auto dan weet jij niet hoeveel schade je het, een vakman heeft hier dus kennis van en kan bepalen welke schade je hebt en de hoogte daarvan vaststellen. Toegevoegd na 26 seconden: je het = je hebt

Denk eens aan het woord 'expert'. Dat is iemand die van een bepaald onderwerp heel erg veel verstand heeft. Soms hebben mensen binnen hun beroep in de loop der jaren extra studies en cursussen gevolgd en zoveel ervaring opgedaan op een specifiek gebied, dat ze expert zijn geworden. Bv in het onderwijs kunnen mensen extra studie en ervaring hebben opgedaan op het gebied van taal of rekenen. Dat is dan hun expertisegebied. Soms heeft een bedrijf of instelling zelfs zoveel extra capaciteiten in huis op een bepaald gebied, dat het een 'expertisecentrum' opstart. Zo heeft de school waar ik werk een 'taalexpertisecentrum' opgericht, omdat onze school erg veel in huis heeft op dat gebied.

Iemand zijn deskundigheden.

Prof mensen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100