Je ziet je baas een bordeel betreden .Vertel jij het je collega.s of niet ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik vertel aan mijn collega´s dat ik mijn baas gezien heb, dat is andere koek... Toegevoegd na 41 seconden: Ja natuurlijk doe ik dat... Toegevoegd na 3 minuten: Ik wacht namelijk niet af of mijn baas het aan de collega´s zegt dat hij mij gezien heeft...

Nee, ik zie niet in wat voor toegevoegde waarde dit zal hebben behalve het zwart maken van je baas. En dat vind ik erg laag. Hetzelfde geldt ook als je een collega had gezien..jij zal het ook niet leuk vinden als jou collega jou spot bij een bordeel en dit de volgende dag aan iedereen verteld..

ja want mijn baas is een vrouw dus.dat wordt lagguh op de werkvloer......... Toegevoegd na 49 seconden: wellicht is ze aan het bijbeunen........extra zakcentje kan geen kwaad........

Nee,ik ben geen verrader,leven en laten leven.

Absoluut niet vertellen. Bewaar het om hem te kunnen terugpakken als hij je in één of andere situatie misdeeld . Beter nog , voorkom dat hij je misdeeld , door je kennis van zaken... Toegevoegd na 1 minuut: misdeelt hoort met een t. Sorry taal-GVers

Bij mijn weten staat het een ieder vrij zijn/haar vrije tijd te besteden op de manier die hij/zij het liefst doet. Als hij het nodig heeft om een bordeel in te gaan, dan is het zijn zaak. Waarom zou ik dat rondvertellen? Misschien heb ik zelf ook wel zo mijn geheimen waarvan ik liever niet heb dat mijn collega's ze weten. Komt nog bij dat ik er niet aan moet denken dat mijn baas er later achter zou komen dat ik diegene ben geweest die dat verhaal heeft rondverteld.

Ik ben eigen baas, dus dat zou niet handig zijn!

Nee, dat zal ik niet vertellen. Ten eerste omdat ik vind dat iedereen zijn eigen redenen kan hebben om daar naar binnen te gaan, en ten tweede kan ik me vergissen. Iemand kan sprekend op mijn baas lijken... Overigens ben ik (en mijn collega's) regelmatig op locaties waar ik prive niks te zoeken heb. Dat zijn zowel gevangenissen als bordelen... Maar dat staat los van mijn bovenstaande antwoord.

Ik werk op een accountantskantoor, dus ga er vanuit dat het voor de business is. Ook bordelen hebben een boekhouding en betalen belasting tegenwoordig.

Nee. Mijn collega's hebben er niets mee te maken wat hun leidinggevende in z'n vrije tijd doet.

Waarom zou ik dat vertellen, misschien gaan die collega's ook wel naar dat bordeel. Moet ieder voor zichzelf weten.

Ik ga ervan uit dat mijn baas mij in mijn vrije tijd laat doen wat ik wil en ik zal dan ook de laatste zijn om te oordelen over zijn bezigheden.... NEE dus.

Zou het zeker vertellen, dit zijn de dingen waar je lol om kunt hebben :)

Ik zou het niet vertellen omdat het een privéaangelegenheid is. Ik leg ook geen verantwoording af over mijn vrije tijdsbesteding

Ach bij een vorige werkgever was het geen nieuws, daar boekte ik zelfs dames voor hem of voor zakenrelaties.

Absoluut...misschien dat het even achter hou nog om er op een later moment gebruik van te maken.

nee. het gaat mij en iemand anders niks aan wat iemand doet. er wordt toch al te veel geroddeld en met elkaars leven bemoeit.

hoewel je zegt nee, vertellen ze het toch.! Dit is gewoon reëel.! Men kan zulke dingen volhouden.. Toegevoegd na 2 minuten: (niet) bewaren.

Nee, waarom zou ik? Zoiets is zijn eigen zaak. Mijn aandrang om het mijn collega's te vertellen is ongeveer even groot als roddelen over hoe hij met zijn kinderen naar de Efteling gaat. In dit geval kan ik ervan uitgaan dat hij liever zijn bordeelbezoek niet met collega's wil delen, dus respecteer ik dat.

Ha, die Pinkeltje; Nee hoor. Dat soort kwaadsprekerij wreekt zich vroeg of laat toch altijd een keer. Bovendien heb ik niets met de baas zijn privézaken te maken.

De kans is klein maar als dan is de kans heel groot.

Nee, want dan weet iedereen gelijk dat ik in de buurt van een bordeel was, en dan krijg ik DAAR weer vragen over....

Nee, niet aan mijn collega's. (Wel aan mijn vrienden, dat zijn gewoon leuke gespreksonderwerpen:) Maar iedereen zal wel zijn reden hebben om daarheen te gaan. Prostitutie is het oudste beroep ter wereld en het bestaat overal en daar is kennelijk nogal vraag naar. Dus om nou heel hypocriet te doen erover. Niet mijn zaak

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100