Hoe is dit mogelijk?

Serieus - hoe krijgen ze dit voor elkaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Auto aan de achterbumper met een haak omhoogliften door een helicopter. En daarna weer laten vallen. Toegevoegd na 18 seconden: Nee dat was natuurlijk een grapje. Toegevoegd na 2 minuten: Sommige auto's hebben de neiging als de vol in de remmen trappen dat ze een buiging maken. Oftewel de neus komt naar beneden. Bij hard remmen kan het dus gebeuren dat je met je neus van je auto onder de achterbumper van de auto voor je duikt. Bij voldoende snelheid een lange remweg kan het in theorie en nu ook dus in de praktijk gebeuren dat je dan de auto voor je weet te liften. Is wel heel knap overigens.

Drie factoren maakten dit mogelijk: Genoeg toeval en voldoende snelheid en goed fototoestel...

met fotoshoppen Toegevoegd na 30 minuten: wat ik bedoel is: geloof niet alles wat je ziet ;-)

De middeslte auto komt hard aan rijden waarna hij hard remt, de achterkant komt een beetje omhoog. ondertussen rijd de achterste auto vol achterop de middelste (en schuift als ware eronder). De voorste auto staat op de rem. en zo wordt de middeslte omhoog gelanceerd.

De achterbumper van de staande auto wijst omhoog, dat houdt in dat de auto erachter er onderdoor is gekropen. (zie motorkap achterste auto). De staande auto kan niet verder door vallen, want de achterste houdt hem tegen. Terug kan ook niet vanwege de voorste.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100