Welke hbo's bevatten geen zware economie?

Ik ben de hoge hotelschool gaan doen, maar het economische gedeelte is te zwaar en overheersend. Welke opleidingen leggen de nadruk niet zo op economische vakken? Met uitzondering van technische/zorg en sociale opleidingen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Opleidingen vertaler/tolk lijken mij niet veel economie te bevatten.

Fysiotherapeutenopleiding heeft dat niet... Het is misschien zorg, maar dat is in feite voor elk beroep/opleiding zo... Ook als dierproefmiddelenonderzoeker moet je zorgen hoor... En ook als minister-president... En moet je dan wel Know-it-All heten als je zo´n vraag stelt... :-))

Op de website www.studiekeuze123.nl kun je opleidingen binnen het hoger onderwijs met elkaar vergelijken, op basis van 90 criteria, uiteenlopend van de kwaliteit van de opleiding, studentenoordelen over docenten, bruto startsalaris tot de gemiddelde kamerhuur per studentenstad of het aantal kroegen. Studiekeuze123.nl is een onafhankelijke en niet-commerciele website. Bijvoorbeeld via 'Scholieren' kun je de opleiding zoeken die het best bij je past. (td)

Bronnen:
http://www.studiekeuze123.nl/web/site/default.aspx

Een HBO'er zal tijdens zijn werk altijd in aanraking komen met het kostenplaatje van het een en ander. In deze economie draait veel nu eenmaal om geld, en bij besluitvorming komt dat altijd om de hoek kijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100