wat moet ik doen op mijn feestje?

ik ben een meisje van 14. ik was vorige maand jarig en ik geef dit weekend een feestje, maar ik weet niet wat ik moet doen. ik nodig 3 vriendinnen uit van allemaal ook 14 jaar
wie heeft er een goed idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- Truth or dare, leuk met 14 jarige meiden onder elkaar. - Huur/brand wat enge films, bak flink veel popcorn, scharrel denkentjes of een groot dekbed bij elkaar en ga gezellig onder de dekens zitten bibberen van angst. - Discobowlen - Avondje tutten, elkaar opmaken en daarna leuke/gekke/mooie foto's maken als een echt model. Oh ja en alsnog gefeliciteerd! Veel plezier!

Party&co maybe...

gourmetten en daarna party and co ,veel plezier!!

gewoon een meisjes filmavond lekker op de bank tot diep in de nacht films kijken ondertussen veel snoep popcorn en frisdrank :P gewoon een chill feestje maken waar ze er nog wel meer van willen

eerst samen chocoladebonbons maken of chocoladefonduen. Dan karaoken , films kijken , maffe spelletjes doen Toegevoegd na 2 minuten: en al klikt het misschien gek als iemand van je familieleden een speurtocht wil uitzetten, waarbij je alles vindt (of hints) voor dat gezellige avondje dan kun je in het donker nog pret hebben.

"Zakdoekje leggen" Haha, nee, ik zou je een leuk gezelschapsspelletje aanraden. Party & co is prima geschikt. Ook het huren van een stapeltje films is leuk. Lekker roddelen doet het ook altijd goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100