Waaraan kan je duidelijk zien dat sommige partners echt bij elkaar horen?

Ja.. hoe..?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan lijken ze op elkaar, innerlijk en uiterlijk, maar de twee partners die bij elkaar passen die weten dat allebei... Toegevoegd na 31 minuten: En zulke partners gaan dus ook nooit uit elkaar, hoe kan dat ook als je echt bij elkaar past, dan is dat voor het leven... Dus ook daaraan kun je het zien...

Als er een woordeloos contact is, zelfs in een ruimte met meerdere mensen waar ze niet naast elkaar staan. Dat vind ik altijd heel bijzonder. Dan kun je je bijna "teveel" voelen.

dan zijn ze beiden stralend lief en gaan heel erg amicaal, humoristisch, fijn-plagerig met elkaar om. Aan de lichamen zie je meestal wel dat ze goed bij elkaar passen. Er zijn natuurlijk wel uitzonderingen die de regel 'moeten' bevestigen!

Hoe je het kan zien ? Dat ze geluk uitstralen. Al wil dat weer niet zeggen dat dat voor elk gelukkig uitziend stelletje telt, er zijn er zat die de schijn op houden. Maar goed, een stel wat echt gelukkig is, straalt dat ook uit.

Als ze dezelfde fiets in dezelfde kleur hebben. Zij een damesmodel met een mandje aan het stuur, hij een herenmodel.

Ik kan wel een situatie van me zelf toe lichten. Op een verjaardag was er te weinig stoelen en ging graag bij m'n man op schoot. Er waren ook kennissen die wij niet kende en zei een van hun; leuk he zo'n stel wat net verliefd is. Waarop mij verbaasde reactie was we zijn getrouwd en ik ben zwanger. Ik kreeg de zelfde verbaasde gezicht terug. Was wel grappig. Nu zijn we dan 12 jaar bijelkaar maar uit dat voorbeeld was het 6 jaar en was net zwanger van de eerste.

Als ze getrouwd zijn: trouwringen. En anders blijven ze wel wat rond elkaar heen hangen. (niet iedereen, wel de meeste).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100