Wie heb ooit zijn gits ontmoetEn hoe was dat ?

Je eigen gits he je begelijder

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik spreek mijn gids Aradia vrijwel dagelijks. Zij is gewoon 24 uur per dag bij me... De eerste keer was tijdens een BDE en was een ervaring die ik nooit had willen missen...

Ik heb mijn gids nog nooit ontmoet denk ik. Ik weet ook niet goed wat ik hier voor voorstelling bij moet hebben. Kan iemand die dit wel heeft meegemaakt uitleggen hoe dat dan in zijn werk gaat. Misschien Starbless? Mijn antwoord op je vraag luidt dus; Ik niet denk ik! Daarnaast wil ik nog even zeggen dat de reactie van Prana niet klopt. Heb is niet met een p. Het woord heb met een b is juist, alleen heb zeg je na ik, na wie wordt het heeft. Gits is met een d (gids) en begelijder met ei (begeleider). Of was deze reactie van Prana sarcastisch bedoeld?

Ik heb er wel eens eentje 'gehuurd'. Om me rond te leiden in de Kashba van Marrakech. Daar kun je heel makkelijk verdwalen. Ik heb hem 's ochtends ontmoet. Dat was best aangenaam. In de loop van de dag bleek dat ie je toch van alles wilt aansmeren, maar daar hoef je niet op in te gaan.

Bij rondleidingen bij toeristische trekpleisters is er wel eens een gids geweest. Soms is dat interessant en leuk, en soms gewoon saai. Hangt helemaal van de gids af.

Ik niet, ook niet tijdens BDE.

Ik heb al enkele tientallen ongevallen zonder noemenswaardige kleerscheuren of letselschade overleeft en sommige mensen zouden daar de hand van een gids in kunnen zien, maar ik beschouw het toch liever als een gelukkige samenloop van omstandigheden en onbewust goed reageren. Ook tijdens een BDE-ervaring heb ik niemand gezien die op een gids lijkt. Zo'n gids lijkt me best praktisch overigens, vooral als ik weer eens met ambtelijke vragen wordt geconfronteerd. Als er iemand in de geestenwereld zich bevindt die me bij dat soort problemen kan bijstaan houd ik mij aanbevolen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100