Is een orgasme het toppunt van geluk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat mij betreft niet. Je kunt ook een orgasme hebben in omstandigheden die verder tamelijk ongelukkig en onbevredigend zijn. Echte intimiteit tussen partners, dat is wel geluk. En als daar soms een orgasme aan te pas komt, dan zijn dat bonuspunten.

Misschien op dat moment,maar het is wel een ervaring,die snel weer verdwijnt. Mijn idee van toppunt van geluk is toch iets wat permanenter is zoals b.v. een goede relatie met je vrouw en kinderen.

Dat hangt helemaal af van de persoonlijke ervaring. Voor mij persoonlijk was mijn toppunt van geluk de geboorte van onze tweeling.

Een orgasme is een hoogtepunt bereikt door een fantasie of droom met of zonder seksuele handeling. Een orgasme is een ontlading van opgebouwde spanning. Geluk heeft voor mij niets te maken met het al dan niet ontladen maar met intimiteit.

Nee, diepe verliefdheid is voor mij het toppunt van geluk. Orgasme is wel prettig , zeker als het met die diepe verliefdheid samen gaat.

Wel een hoogtepunt, maar geen toppunt. Het is alleen van geluk afhankelijk als het je maar spaarzaam overkomt.

Nee, zeker geen toppunt van geluk. Een orgasme kun je ook bereiken door een vlugge handeling terwijl je je niet gelukkig voelt. Je voelt je daarna hooguit eventjes ontspannen en een klein momentje van geluk, maar dat ebt snel weer weg. Het toppunt van geluk is voor mij de gezondheid, liefde en harmonie tussen mij en mijn man en kinderen.

Als je geluk afhankelijk is/zou moeten zijn van je orgasmes mis je een hoop in dit leven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100