Ik verzamel militaria spullen vooral Het Duitse gedeelte van de 2e wereldoorlog. Weet iemand nog een goed (web)adres?

Waar je betrouwbare militaria spullen kan kopen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Neem even contact op met het secretariaat van de Vereniging Santa Fe. (De website is stil blijven staan bij het overlijden van de sponsor van de website) Op onderstaande link even naar beneden scrollen tot je het e-mail adres tegen komt van het secretariaat... Deze man kan je ongetwijfeld helpen aan adressen waar jij wel informatie kunt krijgen. Uit eigen ervaringen weet ik dat deze vereniging uit een grote groep enthousiaste mensen bestaat. En ik weet dat -hoewel zij zich richten op materiaal van de geallieerden- zij ook goede contacten hebben met de mensen die zich richten op het toenmalige Duitse oorlogsmateriaal...

Bronnen:
http://www.santafe-online.nl/NL/pages/links.php

Een vriend van me ging vroeger met een metaaldetector zelf zoeken in de Ardennen etc. Hij vond er van alles, helmen, granaten (ja echt, en dan nog meenemen ook), een pistool, stukken tank, etc. etc. Misschien een idee, weekendje wandelen in de Ardennen? Oh ja, en www.Ebay.de.

Je zou hier eens kunnen kijken: http://66.196.80.202/babelfish/translate_url_content?.intl=de&lp=de_en&trurl=http%3A%2F%2Fwww.egun.de%2Fmarket%2Flist_items.php&PHPSESSID=c97f5732184d09aaa1ea29fb0d3648ec&mode=qry&plusdescr=&query=zweiten+weltkrieg&.intl=de&lp=de_en&trurl=http%3A%2F%2Fwww.egun.de%2Fmarket%2Flist_items.php http://egun.de/ dus. Hier vind je alle mogelijke wapens. Toegevoegd na 29 seconden: Oh sorry, het ging niet alleen over wapens.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100