Waar kan ik op het net iets vinden hoe ik een cadeautje het beste kan inpakken met cadeaupapier?

Ik ben er namelijk zeer onhandig in om een cadeautje in te pakken. Zijn er instructies ergens te vinden of weet iemand goede tips hiervoor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb hier een paar links en een paar tips voor je. http://www.kadofeest.nl/categorie/inpakken/Trends/index.htm http://www.inpakshop.nl/workshops/menu_informatie/inpaktips/index.html Tips: Oefen op wat lege verpakkingen. Koop echt mooi inpakpapier. Dit werkt makkelijker en de kwaliteit zie je ook. Het cadeau heeft gelijk meer uitstraling. Houd het simpel. Zeker als je niet al te handig bent, want anders wordt het snel kitscherig. Succes!

http://www.inpakshop.nl/workshops/menu_informatie/inpaktips/index.html staan leuke tips met foto's Toegevoegd na 36 seconden: bivoorbeeld http://www.inpakshop.nl/workshops/menu_informatie/inpaktips/inpaktip_boek.html

Jazeker. Let wel: Niet meteen uitbarsten als het niet lukt. Leg het cadeatje in het midden. Doe de bovenste en onderste gedeeltes over het cadeau in. Zorg ervoor dat ze elkaar overlappen. Plak het dicht met 1 stukje plakband. Nu de zijkanten; we beginnen met de linkerkant. Doe de linker-ONDERhoek naar het midden van de zijkant tegen het cadeau aan. Nu met de linker-BOVENhoek. Gedaan? Leg de uitstekende punt helemaal op de bovenkant van het pakje en plak het dicht. Nu met de rechter kant. Klaar!

Bronnen:
http://www.kadotips-voor-mannen.com/cadeau.html

gewoon een beetje je fantasie laten werken,en een beetje oefenen.

Als je het wilt zien i.p.v. lezen: Nederlands gesproken: http://www.youtube.com/watch?v=_kwiORHxEAg of Engels gesproken: http://www.youtube.com/watch?v=5Wp2dxIAocI&feature=related

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100