Als ik rook?

Als ik nu wiet rook en ik heb volgende week en bloedtest voor hooikoorts zien ze dat dan? Want ze letten er niet op ofzo? En wat is dan een goed excuus?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het goed is testen ze daarvoor niet. Dus ze kunnen dat niet zien. Sowieso heeft een docter zwijgplicht en mag hij alleen de relevante zaken doorgeven. Zelfs als je ouders er naar vragen wordt dit niet getest en bekend gemaakt.

Aller eerst er is geen excuus voor het gebruik van wiet, je kunt niet zeggen het ging per ongeluk of ik zat in de rook van iemand anders. Als je ermee geconfronteerd word moet je ook zo flink zijn er eerlijk over te zijn. Verder ligt het niet voor de hand dat ze bij een allergietest achter komen ,ze moeten echt gericht gaan zoeken naar drugs en dat doen ze bij jouw niet.

Dat kunnen ze niet zien omdat ze daar niet naar kijken. Stel dat je de afgelopen 2 maanden een keer hebt geblowd en ze gaan je daar op testen, dan is het zelfs na 2 maanden in je bloed te zien!

Waarom zou je uberhaupt wiet roken? Drugs slaan nergens op, en voor het gebruik is geen excuus... Jij kiest ervoor om het te gebruiken omdat het misschien stoer is? omdat je vrienden het doen?(medisch wordt het aangeboden, maar dat is voor heel andere doeleinden). Ik denk wel dat ze het kunnen vinden in je bloed, en ook artsen geloven excuusjes niet. daarintegen mogen ze het niet doorspelen naar familie, daarvoor hebben ze een geheimhoudingsplicht. dat veranderd als blijkt dat door gebruik van drugs jij problemen met je gezondheid hebt die aantoonbaar door de drugs komen. dan zullen ze de oorzaak van je slechte gezondheid niet mogen verzwijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100