Is het mogelijk de uitslag van je examens eerder te krijgen?

Wij krijgen de uitslag tussen 3 en 4. Nu weet ik van mezelf dat ik dan de hele dag zenuwachtig zal zijn. Als ik de school opbel en zeg bijv. dat ik vanaf 12 uur weg ben en dus absoluut niet te bereiken ben. Zal de school dan zeggen maakt niet uit je MOET bereikbaar zijn of zullen ze wij de uitslag eerder geven?
Weet iemand anders nog iets om de uitslag eerder te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn zoon is direct na zijn examens in militaire dienst gegaan. De dag dat de uitslag zou komen zat hij op de kazerne, en was dus niet bereikbaar. In dat geval worden de ouders gebeld. Dus het plannetje waar jij aan zit te denken: dat je na 12 uur niet bereikbaar bent, dan zullen ze je ouders opbellen ;-) Gewoon wachten zoals iedereen, des te leuker is het om dan na een hele dag spanning te horen dat je geslaagd bent, want dan ga je echt helemaal uit je dak!

Het zou wel oneerlijk zijn, ik durf te wedden dat tig andere kinderen net zo nerveus zijn als jij En die moeten ook gewoon hun beurt afwachten Gewoon geduld;) Nodig wat familie/vrienden uit, leuke dingen doen binnen, gezellig zijn, lekkere hapjes erbij en jij voelt je zeker minder zenuwachtig ;)

Inderdaad oneerlijk tegenover de andere gespannen mensen. Geloof mij, voor je het weet is het weer een dag verder en ben je aan het vieren dat je geslaagd bent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100