Wanneer is het pinksteren en op welke dagen valt dat en zijn dan de winkels ook eigenlijk dicht alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Pinksteren is aankomend weekend. 12 en 13 juni. Pinksteren is altijd op zondag en maandag. De winkels zijn altijd eerste pinksterdag gesloten. In principe 2 e pinksterdag ook maar er zijn uitzonderingen. Onder andere Grote woonwarenhuizen zijn vaak wel open. Er zijn ook wel veel activiteiten te doen overal. En bij ons hanteert de supermarkt de zondagopenstelling op 2e Pinksterdag.

Aanstaande zondag en maandag. Maandag veel winkels open..

Ik werk in de een supermarkt, eerst een reguliere supermarkt en nu een biologische supermarkt. Wat zo lachwekkend is om te zien als supermarkten een dagje dicht zijn: Mensen gaan gigantische hoeveelheden inslaan. Want oh jee, maandag is alles dicht! En ze slaan zoveel in dat het dinsdag dan ongebruikelijk rustig is. Iedereen teert dan nog op zijn voorraden :)

Pinksteren is dit jaar op 12 en 13 juni. Het valt altijd op een zondag en maandag en het valt altijd 10 dagen na Hemelvaart. Hemelvaart valt altijd 40 dagen na Pasen. Pasen valt op de eerste zondag (en maandag) na de eerste volle maan in de lente. Toegevoegd na 46 seconden: De meeste winkels zullen dicht zijn. Uitzonderingen vormen uiteraard de meubelboulevards e.d.

Op 1e pinksterdag zijn de meeste winkels gesloten. Op 2e is het koopzondag en zijn de meeste winkels open. Kijk maar is op deze site. 1e pinksterdag is op 12 Juni en 2e pinksterdag is op 13 Juni. http://www.koopzondagen.net/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100