Wat vind jij ondragelijk?

in welke vorm dan ook.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Weer iemand aangereden door een dronken automobilist..

De geur van arrogantie! Toegevoegd na 33 seconden: Ik haal er m'n neus voor op ^^

Onmetelijke domheid.

Om door iemand in een hokje geplaatst te worden. AL vind ik de geur van eten over datum ook vreselijk!

Situaties waar van sympathie geen sprake meer is . Toegevoegd na 12 minuten: Ondraaglijke situaties ...

"When I see ego, I go!!" dus een van zichzelf overtuigd persoon Toegevoegd na 34 minuten: en als aanvulling dat een oprechte vraag wordt verwijderd

mensen die pietje precies zijn wil ik graag wurgen ;) althans die neiging moet ik vreselijk onderdrukken

Kindermisbruik, boven alles.

Wachten, op goed nieuws...

Kinderleed. Kinderen die honger lijden. Kinderen die in oorlogsgebied wonen. Kinderen die door een natuurramp getroffen worden. Kinderen die misbruikt worden. Dat is verschrikkelijk.

als er iets met mijn dierbaren is en ik machteloos moet toe kijken

dierenmishandeling in het algemeen, maar vooral als het 's nachts gebeurt op kinderboerderijen, of met paarden of schapen in de wei, waar ze stokken in hun rectum stoppen, of de vacht aansteken - die dieren, die vol vertrouwen in mensen, niets vermoedend op een handje gras-met-een-mens-eraanvast toe komen lopen, en zich niet kunnen verweren - daar word ik witheet van machteloze woede van. Juist dat machteloze gevoel grenst voor mij aan ondragelijk, omdat ik zulke laffe figuren graag eens even zou.......met die stok !!!!

leed dat weerloze wezens, zoals dieren en kinderen, wordt aangedaan. daar kan ik van wakker liggen.

Ik kan me intens verdrietig voelen door alles wat mensen op deze wereld elkaar aandoen, en dat allemaal omdat ze hebberig zijn naar geld, macht, en het bezit van materieële zaken. Ondraaglijkheid wordt het als mensen die ik liefheb daarbij betrokken raken. En dan bedoel ik niet als "dader" maar als slachtoffer. In mijn eigen kleine kring is het echt ondraaglijk als mijn kinderen verdriet hebben en ik kan er niets aan doen!!!!

Dat mensen niet tegen de waarheid kennen

Hetgeen dat ik ondragelijk vind is het vooruitzicht niet in het bezit te zijn van enige hoop.

Een week lang 25 tot 30 graden, waarbij het ook nog eens benauwd is!

Dat we zo weinig te vertellen hebben in Nederland ook al heet het democratie te zijn.In Den Haag maken ze de dienst uit en daarmee basta.Ook ondragelijk vind ik het dat de mensen die de zwaarste lichamelijke arbeid verrichten het minste verdienen terwijl de mensen aan de top met dikke bonussen gaan strijken,van alles declareren en zich dood lachen en met de vingers in de neus dikke salarissen opstrijken.Ondragelijk vind ik ook dat wij boetes krijgen voor kleine overtredingen terwijl zware criminaliteit niet of nauwelijks wordt bestraft.En oplichters op een dienblaadje bij de politie worden opgediend en deze er niks aan doen terwijl ze een vlag buiten voor hun bureau hebben wapperen met de tekst"Waakzaam en Allert.Gezien in een aflevering van Peter R. de Vries .Hiermee wil ik alle goede agenten die er zeker zijn niet te kort doen.Er zijn zeker dienstbare integere politieamtenaren maar daar heb ik het hier niet over.Ondragelijk vind ik dat er te weinig wordt gedaan aan kindermishandeling,dierenleed,grof geweld,integratie enz,enz.

zoals taurus aangaf! Onrecht.. als ik 't zie of meemaak wordt ik gek... Kan er niet tegen en zal me mond niet houden wie of wat er ook voor me staat.. Toegevoegd na 46 seconden: ongeacht de consequenties..

jeuk; muziek die ik niet mooi vind maar hard en lang aanstaat bij de buren; vechtende honden (kan heel griezelig en zielig zijn); huilende kinderen (kan soms echt hartverscheurend klinken); pijn bij mensen (luisterde per ongeluk naar een radiouitzending van de BBC over een oorloggebied in Africa waar je echt mensen hoorde kermen omdat anderen met hakmessen bezig waren); vrouwenbesnijdenis (ook per ongeluk in een documentaire gezien, heb ik nog nachtmerries van); depressie.

Zinloos geweld

Als ik mijn kinderen niet meer zou mogen zien, dat zou ik echt ondragelijk vinden....

Tot nu toe is voor mij alles dragelijk. Zelfs het overlijden van mijn zoontje. Als dit niet dragelijk zou zijn, zou ik niet in staat zijn om te leven en er dus een einde aan maken. Dit neemt niet weg dat het moeilijk en zwaar en verdrietig is.

Als iemand expres een gat in mij schiet. Kan ik zo boos om worden...

onverdraagzaamheid,de kleinzieligheid om iemand iets te misgunnen en alles wat daar uit voortvloeit.

Mensen die denken in alles beter te zijn dan een ander.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100