Wat is de beste practical joke die je kent?

Vertel wat de leukste of gemeenste grap is die je met iemand / een groep mensen kunt uithalen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Cola + Menthos + Een nietsvermoedend persoon http://www.youtube.com/watch?v=RT9ElUctLqs

- Bestel een taxi/pizza/chinees oid. voor je overburen, en ga met een stoel op je balkon zitten - Bind alle karretjes in een supermarkt aan elkaar met trektouwtjes.

huishoudfolie over de wcpot spannen

op de dierenambu werd weer eens een vogeltje in een kartonnen doosje gebracht. ik nam het vogeltje aan in het bijzijn van m'n collega. toen die even aan de telefoon zat, heb ik het vogeltje in een kooitje gezet, en het kartonnen doosje weer dichtgedaan en teruggezet. toen m'n collega weer terugkwam, riep ik dat ik de drukte nou toch wel zo zat was! ik zag het niet meer zitten!! dat roepende, wierp ik het doosje op de grond, en begon er met beide voeten op te stampen, tot hij helemaal geplet was. ik heb zelden iemand zo zien verschieten ; ))

bij een huwelijk een servies (waar ze om gevraagd hebben) aanbieden en dan de doos op de grond laten vallen. alles gebroken (die koppen ,ha ha) het echte servies staat natuurlijk ergens anders

Toen ik nog heel jong was, waren mijn neef en ik op een familiefeest. Ik was in een hele moeilijke houding onder aan de trap gaan liggen, met ketchup naast en uit mijn mond en neus. hij riep daarna in paniek onze ouders.

Van en collega die nogal gek was op koffie zijn beker met 3 secondenlijm aan zijn buro geplakt. Daarna geroepen dat er weer koffie was (we moesten het zelf zetten).....Beker heeft nog een tijd als pennenhouder dienst gedaan. Toegevoegd na 4 uur: Ow en bij iemand in de buurt, via het wc raampje de wc doortrekken, en die vrouw zich maar afvragen wie erop gezeten zou hebben

Beetje oud en flauw: Een drol voor een voordeur neerleggen, krant erover en de krant in de fik steken. Aanbellen... De persoon doet open en probeert met man en macht het vuur uit te.. stampen.

Bij iemand die op huwelijksreis was, alle TV kanalen en radiostations afgestemd op Duitse zenders (omdat hij een hekel aan Duitsers heeft, kan dus van alles zijn) Bij een ander waterkers zaadjes door het hele huis gestrooid en dan maar water geven.(was iets minder leuk om op te ruimen, niet voor herhaling...)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100