Verveling tijdens de nachtdienst!

Hebben jullie nog leuke tips om door de nachtdienst heen te komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

actief blijven op GV........

porno.

Ern puzzel gaan maken.

Bronnen:
http://www.linkinzicht.nl/legpuzzels.htm

Beetje actief blijven..... Tjeck eens www.quakelive.com Toegevoegd na 2 minuten: Vergeten te melden... Het spelletje is extra gratis en voor niks :P Toegevoegd na 3 minuten: sorry voor de spam, de link was niet goed....

Ik heb ook soms nachtdienst. Ik kijk dan tv of muziek luisteren. Maar ben altijd iets te druk bezig om me te vervelen.

Tijdens de nachtdienst ging ik lezen, breien, tv kijken, puzzels maken, foto's inplakken, brieven schrijven naar vrienden en vriendinnen, ik nam muziek mee om naar te luisteren! Als ik van alles mee nam werd het plotseling een hele drukke nacht, als ik niets mee nam, had ik de hele nacht veel tijd! Veel met de patienten gepraat, wat ook heel leuk was!!

ik gebruikte de vrije momenten tijdens de nachtdienst ook om "klusjes" te doen waar ik thuis niet zo aan toe kwam. Foto's plakken,receptenboek maken, breien, borduren, cryptogrammen maken, tijdschriften lezen etc.

J-drama's kijken. (Vooral die met Aya Ueto dan natuurlijk :).)

Volgens mij wordt je toch betaald om te werken?? werk dan.

Ga breien of - nog makkelijker - haken. Voor je het weet ben je verslaafd en baal je als een stekker dat je tijdens je nachtdienst weer concreet aan het werk moet. En ik meen het serieus ; ik heb meerdere van die 'voornamelijk aanwezig-zijn'- baantjes gehad, en lezen leidt vaak net weer te veel af en wordt ook saai, maar handwerken verveelt nooit. Echt nooit. Zeker tegenwoordig met honderdduizenden gratis patronen op Internet, kun je er jaren, ja, levens mee vooruit.

als je nachtdienst hebt en er zijn geen werkzaamheden die je op dat moment dringend te doen hebt waardoor je je zou kunnen vervelen zou je naturlijk ook die dingen kunnen doen waar de dagdienst niet aan toe komt waarmee je de werkdruk (die volgens velen veel te hoog is )voor de dagdienst zou verlichten,denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud of iets dergelijks,als iedereen dat zou doen zou de werkdruk voor iedereen omlaag gaan.

Bewaar een paar (vak)tijdschriften die je tussendoor kunt lezen. Korte stukken tekst met interessante informatie die gemakkelijk lezen en die niet de volle concentratie vragen. Je kunt uiteraard boeken nemen, maar als je met je werk bezig moet dan is dat vaak moeilijk te combineren. Een shirt "pimpen" met applicaties of een eigen ontwerp is natuurlijk ook een mogelijkheid, maar dat moet je leuk vinden en er moet ruimte zijn om dat te doen. Je kunt ook ontwerpen daarvoor op papier maken en ideeën uitwerken.

Volg een studie! Zoek iets waar je wat aan hebt mbt je beroep OF ga een taal leren, ook altijd leuk en nuttig. En voordat je het weet is de nacht voorbij: Centjes verdiend en nog wijzer geworden ook!

Een leuke (thuis) studie/ of cursus beginnen,

Muziek luisteren boek lezen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100